icon

Zeolit a detoxikácia u detí s autizmom

8. jún 2025

Ženy ahojte.Mam 3 ročné dievčatko a diagnostikovali mu autizmus.Znama nám odporučila vyskúšať zeolit,na detoxikáciu od ťažkých kovov.Nemate s tym niekto skúsenosť? Díky za komenty.

autor
8. jún 2025

Zabudla som napísať,ze mam aj probiotiká k tomu zeolitu.

sandra49
8. jún 2025

Oficiálne na Slovensku je zeolit určený len pre zvieratá. Takže dávkovanie ani viac info nenájdeš. Skus zahraničné stránky. Napríklad pre macku je dávkovanie jedna kávová lyžička rozpustiť vo vode, pozor nesmie byť kovová. Ja som si davala 2. Ďalšia vec, je to hnusne a nemyslím si, že ti to trojročná vypije a ďalšia vec, aký má súvis zbavenie tela ťažkých kovov s autizmom? Pri iných ochoreniach, fyzických to môže pomôcť. Ale z akého zdroja máš, že s autizmom?

viestta
8. jún 2025

Ae tazke kovy? Odkial by sa v tele tvojho dietata zobrali? Akoze chapem to zufalstvo z takej diagnozy, ale pre dobro tvojho dietata zachovaj zdravy rozum a zistuj si ako s takym dietatom pracovat. Tvoja pritomnost a pripravenost na vyzvy bude pre dieta ucinnejsia a pomoze mu znasat nastrahy, ktore ho v zivote cakaju. Urcite viac ako nejaky mineral v potrave, ktory v travjacej sustave absorbuje vsetko, vratane toho co je v potrave pre tvoje dieta potrebne a nevyhnutne.

anavixy
8. jún 2025

Tvoje dieta nema autizmus z tazkych kovov!!!

nikoleta999
8. jún 2025

áno môžu, ale ja mám davkovanie iba pre 5 ročné deti štvrť čl denne vypiť vo vode max 3 týždne, vždy večer na noc, potom už nesmie jesť

autor
8. jún 2025
@anavixy

Tvoje dieta nema autizmus z tazkych kovov!!!

@anavixy ja nepisem ze ma autizmus z tazkych kovov.Keby som tu vetu vynechala,co by si mi napísala?

autor
8. jún 2025

Je tu jedna veľmi stará tema ohľadom tohto,tak ja si to pomaličky prečítam.Diky ešte raz za komenty.

anavixy
8. jún 2025

A keby nema autizmus tak mu to tiez ides davat? Ako to ma pomoct a comu? Uprimne ma to zaujima, bez rypania, ze co ta k tomu vedie.

thereisabear
8. jún 2025

Skús na FB skupinu Autismus - alternativni lecba

luxus10
8. jún 2025

tazke kovy dokaze z organizmu vyviest aninokyselina glutation, ale neviem, ci je vhodna pre tak male dieta...

luxus10
8. jún 2025

davas d vitamin?

autor
8. jún 2025
@thereisabear

Skús na FB skupinu Autismus - alternativni lecba

@thereisabear ďakujem 🙂

mamamasama
8. jún 2025

Vraj zaberá aj čiapka z alobalu.

xsuzannex
8. jún 2025

Davala som,zacali problemy so spankom, nevedel proste vecer zaspat.. vysadila som to..

ciernysokol
3. okt 2025
@anonym_autor

@thereisabear ďakujem 🙂

@anonym_autor dieta urcite tazke kovy mat moze a ano, vplyvaju na celkovy vyvoj a zdravie organizmu. Ovplyvnuju nielen mozog, crevo, ale cele telo. Je tazko sa ich zbavit. Ja som na niektore pouzivala msm, zbavi arzenu a ortute, olova menej. Su rozne protokoly, ale treba s tym opatrne. Zeolit som brala tiez, ale nepamatam, ake boli vysledky. Kamaratka ho brala dlhodobo, velmi spokojna bola. Este chlorela ja fajn.