icon

Zhoršenie kašľa u syna aj napriek užívaniu Stop kašeľ

viva13
31. mar 2019

Prosim kedy zacne zaberat sirup stop kasel.syn ho zacal uzivat a este viac sa z neho rozkaslal berie ho uz 4ti den.

kika831
31. mar 2019

@viva13 otazka je ci bol nasadeny vhodne- nam lekarka povedala ze po suchom kasli nasleduje vlhky a tam treba nasadit sirup na podporu vykasliavania, takze dieta sa este viac rozkasle a tym sa priedusky vycistia.

viva13
autor
31. mar 2019

@kika831 no toto je sirup aj na suchy aj na vlhky

kukulienka83
31. mar 2019

Dala by som niečo iba na vykasliavanie, nie kombinovaný... Aké záleží aj ako teraz kašle, sucho, či vlhko

kika831
31. mar 2019

@viva13 no tak potom to spustilo vlhky kasel a na ten trbe nasadit sirup na vykasliavanie. A kasel potom moze trvat aj niekolko tyzdnov.

viva13
autor
31. mar 2019

@kika831 uz ma len suchy

gabulienka623
31. mar 2019

Na suchý dráždivý skúste dať aj kalciovy sirup

viva13
autor
31. mar 2019

@gabulienka623 a tento nam nepomoze?4dni mame zasebou.neviem ci mi syn vypije kalciovy mne nechutí

gabulienka623
31. mar 2019

Áno stopjasel naďalej dávajte, kľudne aj týždeň ešte ten sa moze dlhodobo. Myslela som kalciovy k tomu pridať. Kalciovy sám o sebe nie je na kašeľ, ale na také ukludnenie podrazdeneho hrdla a hlasiviek od sucheho kasla. Skúste čokoládový ten určite vypije

niccuschca
1. apr 2019

Skus si vyrobiť sirup z piva a cukru. Mne zastavil kasel do dvoch dni a dcérke do 4. Na nete som našla postup. Jednoduché, prírodné a 100x lepsie ako akýkoľvek sirup čo som skúšala.

viva13
autor
1. apr 2019

@gabulienka623 od dnes vlhky davam prospan
@niccuschca dietatu pivo???

niccuschca
1. apr 2019

@viva13 to sa vari - najskôr sa urobí karamelom potom do vriaceho pridá pivo a ešte aspon 20 minut vari. Takze tam neostane ziaden alkohol. A dávkuje sa to najskôr 2 kávove lyžičky a potom uz len jedna za den takze ozaj nic s alkoholom nehrozí