icon

Žihľavka po teplom kúpeli

klaudinkax
13. máj 2023

Dobrý deň, chcem sa informovať..
Pred 7 dňami dcérka dostala na 2 dní teploty do 38..
Následne po teplotách nechuť do jedla a na tretí deň po teplotách sa jej v teplej vani vyhodila zihlavka.
Išli sme na pohotovosť kde jej dali injekciu ditiaden a poslali nás domov, medzitým o 2 hodiny začala zvracat a hnackovat tak sme zasa išli na kramare kde povedali ze črevná viroza pravdepodobne..
Išli sme domov a na druhy deň pomaly začala prijímať po lyžiciach čajík a piškóty, tyčinky...a včera už aj vývar s rohlikom, banán,a suché kekse,piškóty...dali sme ju večer opäť do vane a do 5 minút bola zihlavka opäť ale len po tie časti tela kam siahala voda.. znova sme išli na pohotovosť dali nám capiky domov a zodac.. zatiaľ nič nemá... prosím vás nevie niekto poradiť čo to je ?
Stolicu som dala na rozbor a vraj bola v poriadku. Ďakujem

Žihľavka po teplom kúpeliŽihľavka po teplom kúpeliŽihľavka po teplom kúpeliŽihľavka po teplom kúpeli
amonet
13. máj 2023

okrem horucej vody tam bolo co? pripravok? voda je mestska?

anicka176
13. máj 2023

@klaudinkax horúca voda môže vyprovokovať žihľavku, najprv by sa mala vylúčiť alergia, ale žihľavka ma rôzny pôvod, môže súvisieť s infekciou a byť len prechodná, nemôže súvisieť s nejakým liekom?

klaudinkax
autor
13. máj 2023

@amonet vôbec jej nedávam nič do kupela.. dáme ju do vody a do 5 minut je vyhadzana až po zadok.. voda je mestská..mala ma 3,5 roka

klaudinkax
autor
13. máj 2023

@anicka176 lieky vôbec nemala.. len črevná viroza. .probiotika a dali jej kortikoidne cipky na 4 dní.. a nejaké cucacie tabletky proti alergii, ona nejedla ani orechy ani citrusy stále mame rovnakú stravu ..ona to nemá počas dňa
Len vo vani v teplej

anicka176
15. máj 2023

@klaudinkax verím, že do mesiaca po viróze to samé prestane, asi to súvisí s virózou