Ako liečiť žilky a jazvy po novorodeneckom akné?
Dobrý deň prosím vás co ste používali pri týchto vyciacb mne dr povedala ze to sa vytratí ale nechcem čakať či to zmizne poraďte mi nejakú mastičkára pls. Alebo dačo na to?
Neviem ake jazvy ma po akne, mozno si to len zle nazvala, alebo to bolo az tak zle, rozskriabane, zapalene, ze zostali jazvy? Pokial chces, mozes davat La Roche Posay Cicaplast baume, ten je vhodny a aj na to urceny, ale nie je to nutne. Detom tieto jazvicky, fliaciky zmiznu casom. Treba vacsinou len vydrzat, rovnako ako pri novorodeneckom akne. A pri zilkach tiez nie, ved to je malicke babatko, koza je tenucka, zilky zvyknu presvitat, nie je to to iste ako ked presvitaju starsej osobe, ze to treba riest a liecit. Daj tomu cas. Ludia si myslia, ze sa im narodia dokonale babatka s porcelanovou pokozkou ako z newborn fotiek, ale nie, toto je realita babatiek, je to tak ok 🍀
Ma také akoby jamky po pupakoch ale ked bol bábätko nemal to zapálene ani rozskrabane no a ostali mi tam také jamky
@jankahurtisova dobrý deň, aké to ma teraz s odstupom času, mojmu teraz ročnému synčekovi tiez ostali "jazvičky" pritom akne nemal nejake extrénne. Vopred ďakujem zaodpoveď.

@jankahurtisova Akné zmizne samé po pár týždňoch, bez ohľadu či na to budeš niečo patlať alebo nie. Zbytočná chémia. Má to väčšina detí. A so žilkami presvitajúcimi sa tiež nedá nič robiť, jedine že by si ich chcela makeupom zatrieť (samozrejme žart). Časom sa to všetko stratí, neboj sa.