icon

Zinzino olej pre maličké deti

deni9
28. sep 2022

Máte niekto skúsenosti zo zinzino olejom pri maličkých deťoch?

xsuzannex
28. sep 2022

Ja davam 6rocnemu

deni9
autor
28. sep 2022

@xsuzannex a ste spokojný vidíte aj nejaké výsledky?

xsuzannex
28. sep 2022

@deni9 syn je autista a zda sa mi ze trosku "skrotol" ale davam ho v kombinacii s vit.B.. vy ho chcete na imunitu ci ma dietatko nejaku diagnozu?

januska20
28. sep 2022

@deni9 tu sa pripnem.. ja som len teraz začala dávať ,tak som zvedavá na skúsenosti

deni9
autor
28. sep 2022

@xsuzannex mam predčasne narodené dvojičky teraz 18 mesiacov a jedna z nich dostala febrilne kŕče,lekár zhodnotil že išlo o epilepticky záchvat...takže určite to chce na správny vývoj CNS

xsuzannex
28. sep 2022

@deni9 ja by som davala a na tu cns je naozaj vyborny ten vit.B

deni9
autor
29. sep 2022

@xsuzannex ten berieme od narodenia

podvodzinzino
27. feb 2023

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...

monma
30. okt 2023

@xsuzannex prosím akyvit B užíva vás syn?

xsuzannex
30. okt 2023

@monma tento

janinka06
23. nov 2023

@deni9 Dobrý deň chcem sa opýtať na zinzino olej či ste bola spokojna? Ďakujem

henka123123
23. nov 2023

Davam od 2 r

zanka2
Odpoveď bola odstránená
simik411
26. sep 2025
@podvodzinzino

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...

@podvodzinzino v každej diskusii ste kde sa spomenie táto značka. Az aj nick máte kvôli nim to až strašne vám ,, ublížili,, alebo čo že až takáto reakcia zakaždým 🫣😅