icon

Zjedený list z orecha

angel2017
18. jún 2025

Ahojte maminky potrebujem radu ...Môj malý 8-ročný syn zjedol list z orecha... Zatial mu nič nieje. Stalo sa to niektorej prosim ? ĎAKUJEM

pribinak
18. jún 2025

???? Však listy z orecha sa nirmalne zbierajú a robia rôzne Odvary a tinktury
Koniec paniky

doriiis
18. jún 2025

Ak zjedol iba jeden,tak mu nič nebude.List orecha nie je toxický.Len vo väčšom množstve môže spôsobiť tráviace problémy.A robieva sa z neho čaj aj tinktury

heni79
18. jún 2025

@angel2017 Prečo a ako 8 ROČNÉ dieťa ZJE list orecha? 🤔Ale k veci. Ak to bol iba jeden list, nič mu nebude. Max. bude zvracať. Ani to by sa nemalo stať. Však tieto listy sa používajú aj na čajový odvar. Majú do výrazne priaznivé účinky.

guudy
18. jún 2025

Uz zacali prazdniny?

stellarstar
18. jún 2025

@angel2017 koľko máš rokov?

koniarova
18. jún 2025

8 ročný jedol listy zo stromu? Neboj. Nebude mu nič.
Nemyslíš 8 mesačný?

angel2017
autor
18. jún 2025
@heni79

@angel2017 Prečo a ako 8 ROČNÉ dieťa ZJE list orecha? 🤔Ale k veci. Ak to bol iba jeden list, nič mu nebude. Max. bude zvracať. Ani to by sa nemalo stať. Však tieto listy sa používajú aj na čajový odvar. Majú do výrazne priaznivé účinky.

@heni79 dakujem ....S kamosmi bol za cestu a nahovoril ho na to ...ukludnili ste ma

angel2017
autor
18. jún 2025
@koniarova

8 ročný jedol listy zo stromu? Neboj. Nebude mu nič.
Nemyslíš 8 mesačný?

@koniarova 8-ročný školák

angel2017
autor
18. jún 2025
@doriiis

Ak zjedol iba jeden,tak mu nič nebude.List orecha nie je toxický.Len vo väčšom množstve môže spôsobiť tráviace problémy.A robieva sa z neho čaj aj tinktury

@doriiis ďakujem

koniarova
18. jún 2025
@angel2017

@angel2017 nič mu nebude. Ale dohovor mu. Taký veľký chalan a také sprostosti robí. 😁

angel2017
autor
18. jún 2025
@pribinak

???? Však listy z orecha sa nirmalne zbierajú a robia rôzne Odvary a tinktury
Koniec paniky

@pribinak oki 🙂 🥰

angel2017
autor
18. jún 2025
@koniarova

@angel2017 nič mu nebude. Ale dohovor mu. Taký veľký chalan a také sprostosti robí. 😁

@koniarova dohovorila som ...

luccija
18. jún 2025
@angel2017

@angel2017 hlavne mu treba prízvukovat, aby sa nikdy nedal na nič nahovoriť!!nebolo mu to divne žuť list z orecha?

angel2017
autor
18. jún 2025
@luccija

@angel2017 hlavne mu treba prízvukovat, aby sa nikdy nedal na nič nahovoriť!!nebolo mu to divne žuť list z orecha?

@luccija zevraj to bolo horke...a vyhovaral sa na kamosa, že mu to nakazal.... tak som ostala trochu mimo z toho ...

luccija
18. jún 2025
@angel2017

@luccija zevraj to bolo horke...a vyhovaral sa na kamosa, že mu to nakazal.... tak som ostala trochu mimo z toho ...

@angel2017 no to je dosť veľký výkričník, že robí, čo mu ostatní povedia.Nabuduce ho nahovorila na horšie veci?nesikamuji ho bola to len sranda?

julialeffer
18. jún 2025

Keby zjedol celu rastlinu durmanu nic nepoviem, ale toto uz je prilis na mna...

angel2017
autor
18. jún 2025
@julialeffer

Keby zjedol celu rastlinu durmanu nic nepoviem, ale toto uz je prilis na mna...

@julialeffer oki :D

sisaka
18. jún 2025
@angel2017

@julialeffer oki :D

@angel2017 dobrý výchovný moment. Ak ste si ako rodičia doteraz nevšimli aspoň viete, že vaše dieťa je ľahko ovplyvniteľné a môžte na tom začať pracovať.

angel2017
autor
18. jún 2025
@sisaka

@angel2017 dobrý výchovný moment. Ak ste si ako rodičia doteraz nevšimli aspoň viete, že vaše dieťa je ľahko ovplyvniteľné a môžte na tom začať pracovať.

@sisaka vidim dakujem

diewcatqoo
18. jún 2025

Nic mu nebude, max. bude mat horko v ustach. Ked sme boli deti, tiez sme zuli listy z orecha. Aj z inych rastlin. Listy z orecha sme si aj susili a vyrabali si z nich "cigarety". Ach jaj, kebyze toto vyvadza moje dieta, co som sa ja navyvadzala, tak ho asi pretrhnem jak hada 🙂

angel2017
autor
18. jún 2025
@diewcatqoo

Nic mu nebude, max. bude mat horko v ustach. Ked sme boli deti, tiez sme zuli listy z orecha. Aj z inych rastlin. Listy z orecha sme si aj susili a vyrabali si z nich "cigarety". Ach jaj, kebyze toto vyvadza moje dieta, co som sa ja navyvadzala, tak ho asi pretrhnem jak hada 🙂

@diewcatqoo to poznam ..no ja som z orechovym listkom neexperimentovala :D

tibor79
18. jún 2025

Listy z orecha sú zdravé. To vážne táto diskusia?

tim23
18. jún 2025

To nič, my sme to fajčili 😁

levantinka
18. jún 2025

Orechove listy maju blahodarne ucinky pre telo. Nic mu nebude a mozno mu znici nejakeho toho parazita 😄, na to su orechove listy vyborne. Da sa z nich urobit tinktura alebo zo susenych caj. Samozrejme zalezi na mnozstve. Takze by som mala dobry pocit akurat ale synovi este samozrejme vysvetlila, ze nie vsetko sa moze jest z prirody. Mame okolo seba hotovu lekaren, len treba vediet co sa moze a kolko 🙂.

angel2017
autor
20. jún 2025
@levantinka

Orechove listy maju blahodarne ucinky pre telo. Nic mu nebude a mozno mu znici nejakeho toho parazita 😄, na to su orechove listy vyborne. Da sa z nich urobit tinktura alebo zo susenych caj. Samozrejme zalezi na mnozstve. Takze by som mala dobry pocit akurat ale synovi este samozrejme vysvetlila, ze nie vsetko sa moze jest z prirody. Mame okolo seba hotovu lekaren, len treba vediet co sa moze a kolko 🙂.

@levantinka to mu bolo tolko krat vysvetlene a vidite