Zjedený list z orecha
Ahojte maminky potrebujem radu ...Môj malý 8-ročný syn zjedol list z orecha... Zatial mu nič nieje. Stalo sa to niektorej prosim ? ĎAKUJEM
Ak zjedol iba jeden,tak mu nič nebude.List orecha nie je toxický.Len vo väčšom množstve môže spôsobiť tráviace problémy.A robieva sa z neho čaj aj tinktury
Uz zacali prazdniny?
@angel2017 koľko máš rokov?
8 ročný jedol listy zo stromu? Neboj. Nebude mu nič.
Nemyslíš 8 mesačný?
@angel2017 Prečo a ako 8 ROČNÉ dieťa ZJE list orecha? 🤔Ale k veci. Ak to bol iba jeden list, nič mu nebude. Max. bude zvracať. Ani to by sa nemalo stať. Však tieto listy sa používajú aj na čajový odvar. Majú do výrazne priaznivé účinky.
@heni79 dakujem ....S kamosmi bol za cestu a nahovoril ho na to ...ukludnili ste ma
Keby zjedol celu rastlinu durmanu nic nepoviem, ale toto uz je prilis na mna...
Keby zjedol celu rastlinu durmanu nic nepoviem, ale toto uz je prilis na mna...
@julialeffer oki :D
@julialeffer oki :D
@angel2017 dobrý výchovný moment. Ak ste si ako rodičia doteraz nevšimli aspoň viete, že vaše dieťa je ľahko ovplyvniteľné a môžte na tom začať pracovať.
Nic mu nebude, max. bude mat horko v ustach. Ked sme boli deti, tiez sme zuli listy z orecha. Aj z inych rastlin. Listy z orecha sme si aj susili a vyrabali si z nich "cigarety". Ach jaj, kebyze toto vyvadza moje dieta, co som sa ja navyvadzala, tak ho asi pretrhnem jak hada 🙂
Nic mu nebude, max. bude mat horko v ustach. Ked sme boli deti, tiez sme zuli listy z orecha. Aj z inych rastlin. Listy z orecha sme si aj susili a vyrabali si z nich "cigarety". Ach jaj, kebyze toto vyvadza moje dieta, co som sa ja navyvadzala, tak ho asi pretrhnem jak hada 🙂
@diewcatqoo to poznam ..no ja som z orechovym listkom neexperimentovala :D
Listy z orecha sú zdravé. To vážne táto diskusia?
To nič, my sme to fajčili 😁
Orechove listy maju blahodarne ucinky pre telo. Nic mu nebude a mozno mu znici nejakeho toho parazita 😄, na to su orechove listy vyborne. Da sa z nich urobit tinktura alebo zo susenych caj. Samozrejme zalezi na mnozstve. Takze by som mala dobry pocit akurat ale synovi este samozrejme vysvetlila, ze nie vsetko sa moze jest z prirody. Mame okolo seba hotovu lekaren, len treba vediet co sa moze a kolko 🙂.
Orechove listy maju blahodarne ucinky pre telo. Nic mu nebude a mozno mu znici nejakeho toho parazita 😄, na to su orechove listy vyborne. Da sa z nich urobit tinktura alebo zo susenych caj. Samozrejme zalezi na mnozstve. Takze by som mala dobry pocit akurat ale synovi este samozrejme vysvetlila, ze nie vsetko sa moze jest z prirody. Mame okolo seba hotovu lekaren, len treba vediet co sa moze a kolko 🙂.
@levantinka to mu bolo tolko krat vysvetlene a vidite

???? Však listy z orecha sa nirmalne zbierajú a robia rôzne Odvary a tinktury
Koniec paniky