icon

Zlepšenie reči u detí s expresívnou poruchou

lucialucka456
8. máj 2025

Ahojte , chcela by som sa vás mamičky spýtať ktoré máte dieťa -s expresívnou poruchou reci -v akom veku sa zlepšilo rozprávanie vášmu dieťaťu ,”. Môj ma 5 rokov - zopár slov povie . Ale väčšinou si ide svojim jazykom ktorému nerozumieť . Vety možno 2x. Ťažko mu to ide pomaly . Venujem sa mu čo najviac k logopedicke chodíme každý mesiac. Viete mi niečo odporučiť ? Už som niekedy ozaj zúfalá ,neviem si predstaviť že stále vude rozprávať už len takto .

zuzkaa1991
8. máj 2025

@lucialucka456 metodu jias my sme kvoli reci podsutouki rok ;) a videli sme pekne pokroky po prvom cykle ;) malo kto o tom vie nechcela som tej metode verit ale bez toho by sme určite nedali ;) aj keby sme chodili k logop.

lucialucka456
autor
8. máj 2025
@zuzkaa1991

@lucialucka456 metodu jias my sme kvoli reci podsutouki rok ;) a videli sme pekne pokroky po prvom cykle ;) malo kto o tom vie nechcela som tej metode verit ale bez toho by sme určite nedali ;) aj keby sme chodili k logop.

@zuzkaa1991 môžte mi o tom napísať viac v súkromnej správe? Bola by som ozaj vďačná

riskoh
8. máj 2025

Tiez chodime na Jias

zuzkaa1991
9. máj 2025
@lucialucka456

@zuzkaa1991 môžte mi o tom napísať viac v súkromnej správe? Bola by som ozaj vďačná

@lucialucka456 treba si najst osobu (terapeuta) ktory sa.tomu venuje objednat sa zmera sluch(audiometria) a na základe merania nastavia hudbu ktoru dieta pocuva v klude my sme dlhsie hladali system ale prisla.som ja to ze lepsie bolo pred spankom takze sme si precitali knizku a potom pocuvala hudbu aj rovno zaspala pocas pocuvania (nevadi ak dieta zaspi mozog aj tak vnima hudbu) každých 8 az 10tyzdnov (cyklus) aa chodi premerat sluch ak6 vysledok.je ;)

barbora854
9. máj 2025
@zuzkaa1991

@zuzkaa1991 a aká je cena?

zuzkaa1991
9. máj 2025
@barbora854

@zuzkaa1991 a aká je cena?

@barbora854 kazdy terapeut ma inu cenu od 50eur do.100eur 😒 plus cca 50eur hudba co vytvárajú v Bratislave

barbora854
10. máj 2025
@zuzkaa1991

@barbora854 kazdy terapeut ma inu cenu od 50eur do.100eur 😒 plus cca 50eur hudba co vytvárajú v Bratislave

@zuzkaa1991 jedno sedenie?

zuzkaa1991
10. máj 2025
@barbora854

@zuzkaa1991 jedno sedenie?

@barbora854 jeden cyklus (8 az 10tyzdnov) tak sa da nazvat sedenie prve sedenie premera uska anamezu sleduje dieta da vytvoriť hudbu po 8tyz/10tyz (1cyklus) opat sedenie premeranie atd takze vzdy sa plati

Tiez sme boli proti a ze vela to stoji ale skúsili sme a oplatilo sa takze nelutujeme tie peniazky( raz za dva mesiace nie je vela)

barbora854
10. máj 2025
@zuzkaa1991

@barbora854 jeden cyklus (8 az 10tyzdnov) tak sa da nazvat sedenie prve sedenie premera uska anamezu sleduje dieta da vytvoriť hudbu po 8tyz/10tyz (1cyklus) opat sedenie premeranie atd takze vzdy sa plati

Tiez sme boli proti a ze vela to stoji ale skúsili sme a oplatilo sa takze nelutujeme tie peniazky( raz za dva mesiace nie je vela)

@zuzkaa1991 a hudbu počúvate doma ?

tetapetra
10. máj 2025

@lucialucka456 má 13, všetky hlasky sú už ok. Ale komolenie pretrváva. Nie nejako hrozne,ale bystrý si to všimne. Za mňa najväčší problém je aktívna slovná zásoba. Pri slohu je to teda veľmi vidieť

zuzkaa1991
11. máj 2025
@barbora854

@zuzkaa1991 a hudbu počúvate doma ?

@barbora854 ano špeciálna appka za ktorú sa pri inštalácii zaplari jednorazovo dieta ma byt v kľude (kresliť , hrať sa s plastelinou atd) my sme.si po.polroku nasli tak ze pred spankom kedze citame knizku tak som vymenila ze najprv knizka potme hudba a rovno pri tom zaspi....