Zlomená stehenná kosť u 4-ročného dieťaťa
Ahojte, chcem sa opýtať mal niekto skúsenosti s touto zlomeninou u dietata? Ako rýchlo sa dali doporiadku, a či ste to zvládli aj bez operácie? Mali sadru po stehno alebo az po panvu?
Syn má zlomenú kosť no neoperovali ho hneď ale zavesili mu na nohy závažia aby sa kosť dala do správneho uhla a potom to v narkoze zasadrovali aby sa to správne zrástlo, ale ak nebude dobrý rengen budu ho musieť operovať čo ale verim že nebude nutné.
Spoliehajú nato že deťom sa lepšie hoja takéto veci.
Samozrejme je to menej invazivne ako operácia.
Dakujem
Ja som ako dieta lezala na zavazi mesiac,mala som zlemene obe nohy,nasi ma nechceli dat operovat,nastastie sa to podarilo aj bez,sadru som mala od clenkov po pas...skore uzdravenie zelam
Ja som ako dieta lezala na zavazi mesiac,mala som zlemene obe nohy,nasi ma nechceli dat operovat,nastastie sa to podarilo aj bez,sadru som mala od clenkov po pas...skore uzdravenie zelam
@valilienka2 super to ste musela byt statočna ...ďakujem za Vašu skúsenosť 🙂
@barborajanko mala som 3 roky,na vyber som nemala,ale nastastie si z toho moc nepamatam,najma ked som bola mesiac bez rodicov na JIS

Ahoj. Toto vsetko NAOZAJ zavisi od toho, ako vyzera konkretna zlomenina. Takze skusenost pani Marienky u jej 5 rocneho Janka Ti nic nepovie.
Drzim palce pri hojeni. Neboj sa, je v zaujme lekarov, aby vsetko dopadlo dobre. A ano, u deti sa "tieto veci" hoja vo vseobecnosti lepsie 🙂