icon

Žltá stolica, únava u 2 ročnej

kubkovamama
6. feb 2019

Našla som tu pár podobných tém,ale sú veľmi staré.Poprosím maminy s osobnou skúsenosťou,aj keď zajtra ideme k dr.Dcerka 2r v sobotu vracala od 3:30 v noci az doobeda malé množstvo niečo ako číri sliz,sem-tam žlté.Teplota žiadna.Postupne nabehla cez rozvarenú ryžu na normálnu stravu.Stále ma však žltú kašovitú stolicu,je unavená.Na stravu dávam bacha.Chodi k ex 3x týždenne,ale tam je komunikácia nulová a nevytiahnem z neho čo jedla alebo ....Exsvokra chová mačky,tak ma napadlo aj to v súvislosti s nejakým parazitom apod Čo vlastne bude dr."hľadať",odbery atď, malá je strašný vrešťan,už teraz ma desí či sa vôbec niečo

jana2679
6. feb 2019

Ahoj, u nás bola minulý rok taká "pliaga " v dedine a v okolí že sa zvracalo celý deň a potom nič- jeden dva dni trochu boli baby slabé a to bolo všetko. Staršia tiež mala žltú stolicu, som volala dr a povedala mi že po takýchto vírusov je normálne mať zlú stolicu 2 týždne kým sa prečistí telo, ak by pretrvávalo naďalej tak potom doniesť vzorku. Skôr nejaké vitamíny daj a počkaj.

agnes28
7. feb 2019

@kubkovamama to moze byt virus. Je toho teraz vela. Treba dietu a probiotika. Crevam trva aj tyzden dva nez sa daju do normalu

kubkovamama
autor
8. feb 2019

@jana2679 vitaminujeme stále,teda stravou sa snažím,nie pirulami,ktoré aj tak samozrejme nezje☺no má slabú virozu,len ma dosť tmavý moč,aj keď pije veľa a nepreháňa ju..tak ešte to sa vyšetrí a dr.ju objednala na celkovú prehliadku.Malá sa narodila s rozšírením oblickovej panvičky,vtedy sa ľúbi šíriť zápal a asi to jedno s druhým súvisí..a nikto doma nemá virozu.Niekedy som za zaostalu matku,málokedy je chorá aj syn a googlové diagnózy radšej nečítam..

jana2679
8. feb 2019

@kubkovamama tak toto nebolo zrejmé s príspevku, určite by som dala vyšetriť moč aj stolicu a tú celkovú prehliadku. Zaostala určite nie si, a to že "google diagnózy " nečítaš to je len dobre. Držím palce nech to nič vážne nie je.