Žltačka u novorodenca
prosím len naozaj odpovede len od takých ludí čo majú skúsenosti nie od nejakých mudrlantov..takže idem k veci … mala sa narodila 16.6 včera mala tie žltačkové hodnoty 11 a dnes už len 5 nebola veľmi žltá a zajtra nás už majú pušťať domov ..je možné že to zase vstúpne? lebo mám veľký strach o ňu🥺ďakujem
Mala sanca aby stupla..preto viac menej 3 dni sa sleduje dieta mojej na 3 den stupli hodnoty ale od začiatku mala vyssie....
to je uplne zbytocna otazka, nikto ti tu neda odpoved - na to si v nemocnici a podrzia vas tam tak dlho, kym tie hodnoty nevyhodnotia, ze su v poriadku a pojdete.
stupnut to moze, nemusi, to sa neda takto povedat.
ja som so synom kvoli zltacke lezala v nemocnici 9 dni, ty mas dieta na svete este len 3 dni, trpezlivost.
Áno, môže to stúpnuť, hoci už bolo nižšie. Ale aj nemusí. Sú deti, u ktorých to prejde rýchlo a u iných zase pomalšie. Ja som bola s dcérou 8 dní v pôrodnici.
Co najviac ju dojčiť, doslova štopat, lebo bilirubin sa viaže na tuk v mlieku. Čiže dieťa to musí doslova "vycikat a vykakat"
ďakujem pekne za odpovede🥺
Áno my sme tiež mali odísť na 4ty deň ale stúpli hodnoty tak ma nechali. Na ďalší piaty deň kleslo tak nás v pohode pustili 🙂 bol dosť žltý ale inak ok. Žltý bol mesiac a pol tak to odstúpilo a všetko oka 🙂 užívaj si v nemocnici oddichuj ja by sa vrátila aj si tam polezat :D
Nas pustili tiez s hranicnymi hodnotami syn bol zlty este dlho doma