Zlý spánok a chrčanie trojtýždňového bábätka v noci
Dobrý deň, mamičky potrebujem poradiť. Mám 3 týždňové bábätko cez deň pekne spinka príde večer tak pri dýchaní akoby chrcala. Skúšala som odsávať nič nejde. U doktorky som bola že dýchanie má čisté. Najskôr som si myslela, že ochorela od staršieho syna ale sople vôbec nemá čo potvrdila aj doktorka. A v noci je každú hodinu hore myslím že je to tým chrcanim. Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem
Aj môj synček keď bol novorodenc tak tak chrčal presne. Aj sme sa báli, ale nič mu tiež nebolo podľa doktorky, tak že to prejde. A prešlo to, neviem presne kedy, ale myslím že tak do mesiaca
Aj môj synček chrčal a k tomu bol aj večer uplakany, zistili mu tichý reflux. Tuším do dvoch mesiacov chrčanie prešlo, reflux trval o čosi dlhšie.
Moj maly chrcal vyse roka... nic to nie je, neboj
@katka435 a tiež cez deň nemal žiadne problémy len večer?
@lindusss2016 len má trápi že v noci nespí
Nesmrdi mu z ust v noci kysle mlieko? Nas mal tiez tichy reflux. Cez den to bolo lepsie, lebo nezaspal hned v uplnej rovine. V noci, ked som len nakojila, odgrgla a polozila, tak presne takto chrcal a prehadzoval sa, nevedel tvrdo zaspat. Z pusky mu aj smrdelo kysle mlieko, ktore sa vracalo do hrtana.
Presne, tichý reflux. Naša malá bola cez deň totálne ok a v noci nám začala chrčať keď ležala. Akonáhle som ju zdvihla na ruky, bola ok a zaspala…plus ako príznak u nás občas v kútiku slinka s bielymi “bodkami” (natrávené mliečko) a často sa jej čkalo.
@mina121212 moze mat reflux. Po krmeni aspon pol hodinu nosit, pri spani podlozit nohy postielky/postele napr.knihamu, aby babatko spalo vo vyvysenej polohe. Prejde to, len to par tyzdnov trva.
@mina121212 naša malá.mala to isté keď sme.boli na endokrinologii odporučila nám UM AR keďže mala nebola kojena a odporučila nám klinovy matrac do postieľky aby bola vyvýšenom lehu a to tam velmy pomohlo spinkať som ju dávala tak aspoň. Pol hodinu po spapani mliecka reflux sme mali naďalej aké nebolo chrcanie a budenie teraz má 10 mesiacov a reflux zmizol
@mina121212 Skús podložiť postielku tak, aby malá spala na naklonenej rovine, malo by to pomôcť aby lepšie spala. My máme knihami podložené nohy postieľky na jednej strane a spí oveľa lepšie. Akurát dosť veľký sklon potrebovala, kým úplne prestala chrčať…

@mina121212 reflux