Zmena správania 5-mesačného bábätka po návšteve pohotovosti
Ahoj idem si k vám po radu. Môj synček má 5 mesiacov bolo to kľudne bábätko az po kym nedostal vysoké teploty s ktorými sme sa vybrali na pohotovosť.a tam to bolo hrozné horor . Prístup lekára a sestričiek k nám a malému bol hrozný 😞😞😞bez citu bez empatie malý strašné plakal a bál sa a nebrali ohľad. Od vtedy je to iné babetko 🥺 plačlivé hnevá sa. Večer sa vždy tešil na spinkanie. Spievala som mu hladkala ho a bolo to citeľné že to zbožňuje. Tak aj vždy zaspinkal o 9 jeho čas. No teraz plače hnevá sa nechce ani len ležať musím uspavat na rukách počas toho plače a keď zaspí a položím ho plač.V ten večer čo sme prišli z pohotovosti plakal tak že zmodral 😞 myslíte že ešte to bude také ako bolo? Alebo ostané to takto? Prosím poraďte 😞😞😞
@majka147258 drzim prsty, len prečkať. Čičíkať ho. Hladkať, v kľude sa mu prihovárať. Netlačí na pílu.

@majka147258 Je mi luto ze si mala tak zlu skusenost s lekarmi. Ono je ale viac ako pravdepodobne ze dietatko by sa zmenilo aj bez pobytu v nemocnici. Prve 4 mesiace su deti vacsnou kludne a vela spia. Potom zacna kolotoc spankovych regresi, separacnej uzkosti, zubov. Deti maju zly spanok. Nchcu zaspat, zobudi ich najmensi suchot.
Najdes si sposob ako budete zase spolu fungovat a ak sa to zmeni, tak budes hladat dalej. Caka vas obdobie velkych zmien.