Zmeny farby stolice u dvojročného dieťaťa
Ahojte
Prosím vás dcerka mala cca 3 dni do zadu zltu stolicu ale nic ako hnačka nebolo to ani riedke ani huste. Potom sa farba zmenila na normálnu, ale stale to bolo niečo medzi nic huste nic riedke. Ziadne iné problémy nema ani teplota , vracanie nic... Akurat včera ked spala tak sa zobudila mala mlieko a zacala plakať. Pravdepodobne mala kŕče v brušku napinala nôžky keď som ju mala na rukách dala som jej espumisan a akoby utalo a prestala plakať prestala kričať fungovala normalne... Dnes rano vykakala skoro čisté zrniečka z malín. Ona zbožňuje maliny neskutočne. Doma mame výborne veľké sladke maliny a viete si predstaviť že ako to vyzerá. Zje každú na ktorú natrafí proste veľa. Reku co jej budem sanovat? Ale asi to ma všetko z malín 🙄 teda myslim si. Cca pred hodkou mala zltu stolicu a zas a i husta ani riedka ako hnačka. Maliny sme na dnes vysadili zajtra ich tiez nedostane . Mlieko a mliečne vyrobky papa rana mala mlieko vypila niečo zo šálky aj v kaši bolo mlieko robila som jej ryžovu kasu na ranajky. Ale mlieko dostavala normálne aj predtým a nič take jej nebolo...
Ďakujem za nazory
Nemyslím si že toto je z malín
@pribinak tak ja len preto ze maju v sebe vela vlakniny ona zje kazdy den vela malin. A dnes fakt vykakala plno zrniečok
@anonym_autor choďte k pediatrovi, žltá stolica môže byť aj príznakom žltačky, na Slovensku momentálne veľmi rozsirena
@anonym_autor choďte k pediatrovi, žltá stolica môže byť aj príznakom žltačky, na Slovensku momentálne veľmi rozsirena
@pataja ale zltacka ma aj príznaky... Jej nic nieje ani žltá koža ani nic ani teplota... Rano mala normálnu stolicu a pred hodkou mala už žltú

Nemyslím si že toto je z malín