Zmodranie rúk 7 týždňovej dcérky pri kúpaní
Ahojte. Mam taky problem snad mi niekto poradi. Dcerka ma 7tyzdnov. Pocas kupania som si vsimla ze ma paste zovrete v krci a modraju jej ruky. Najprv som si myslela ze ju silno drzim podpazusku a ze z toho, lenze vcera som ju uchopila inac a zase zmodreli a este viac. Rychlo som ju vybrala zacala susit. Taka je vyplasena no neplace len ruky v krci a neuvoľní ich. Zeby sok z vody ci jej je zima? Dufam ze to nie je nic vazne. V pondelok mame poradnu tak pripomeniem lekarovi. Mate niekto s tym skusenosti?
Doteraz jej kus modrali len som si myslela ze ju silno drzim ja. Vsetko po starom robime a fakt neplace no ani sa netesi je skor vyplasena takavypulene oci ale v klude ani sa nemykne
nasa je tiez taka malicka a tiez je taka "vypulena" pri kupani 😀 aj rucky skor zoviera, nepovoli velmi ani na umytie, ale aj sa usmeje 🙂 podla mna pokial neplace, tak to nie je o tom, ze sa jej to nepaci, skor by som si myslela, ze jej je zima. nemate otvorene okno pri kupani? predsa len su malicke, rychlo im moze byt zima. tiez zalezi, aku teplu mate vodu, ci nie je dlho povyzliekana alebo dlho v tej vode. pri malom si pamatam, ze sme aj kurili ohrievacom pri kupani, teraz uz to nerobime, ale zase sa nemotam pri kupani, skor rychlo okupat a utriet (my kupeme v kuchyni, neviem, kde vy, ale fakt by tam malo byt skor teplesie, vobec nie prievan)... ak ked ju utries a oblecies, uz nema modre rucky, podla mna jej je zimsie - skus teplesiu vodu a rychlejsi kupel, pripadne ohrievac v izbe a uvidis 😉

A doteraz bolo kupanie vzdy v pohode? Nezmenila sa vanicka? Teplota vody alebo nieco v zauzivanom stereotype,coho by sa mohla bat?