Žmurkanie dvojročnej dcérky
Ahojte. Všimla som si na mojej 2rocnej dcérke, že často mrká očami. Z čoho to môže byť + mate skúsenosti?
@pribinak no ja neviem, môj strýko to robí od malička a ostalo mu to, ale dcéra to nerobila, začala to nejak pred 2 týždňami.. No asi to je tik ale z čoho?
My so sestrou sme to tiez mali v detstve a bol to zapal spojiviek. Prejavovalo sa to hlavne tym zmurkanim, nic moc ine sme nemali, po prelieceni to preslo.
Bud ma suché oči, alebo ju možno pália, alebo zle vidí a aj psychika sú tiky. Určite smer ocna
Naša malá tento problém keď nastúpila do školy a začala čítať... Trvalo to asi 2 mesiace stále sú aj suchala oči že akoby tam niečo mala ale ja nič nevidela ani červené nemala.. šli sme k očnej a potvrdila alergiu... Dala nám kvapky vylrali sme celé balenie a našťastie to prešlo.. doteraz neviem na čo to bola alergia ale snáď sa to nevráti.. bála som sa že či to nebude zo stresu zo školy a tak ale našťastie nie.. držím palce nech to prejde ale treba asi čím skôr ísť k dr.. určite najprv k očnej a až potom ak treba tak neurológia, psychológ...

Tik?