Znamienka u ročného dieťaťa
Ahoj holky, mělo některé vaše dítě v jednom roce už 3 znaménka? Málem se jednom udělalo hned po porodu a úderem jednoho roku 2 pidi znamenecka.... díky.
Áno,malo.Moja dcéra ich má dosť.Aj môj muž ich má dosť,takže po ňom to ma.
Áno a pribúdajú každý rok…chodíme raz ročne ku kožnej kontrolovať znamienka už od bábätka.
@jazula děkuji moc! A mužu se zeptat, kolik znamének měl/a v jednom roce?
@terez3334 Prvý krát sme boli na kontrole, keď mala cca 8-9 mesiacov, vtedy mala 1 znamienko. V roku mohla mať tak 2, možno 3. Teraz má 4 roky a odhadom +- 12 znamienok, niektoré veľmi drobučké. Ja aj partner máme veľa znamienok, plus ja mám veľa pigmentu, hneď ma chytá dohneda. Dcérka vyzerá byť po mne, aj keď na slnko ju stále púšťam najmenej ako sa dá (v bazéne UV oblečko s dlhým rukávom a podobne).
@terez3334 Prvý krát sme boli na kontrole, keď mala cca 8-9 mesiacov, vtedy mala 1 znamienko. V roku mohla mať tak 2, možno 3. Teraz má 4 roky a odhadom +- 12 znamienok, niektoré veľmi drobučké. Ja aj partner máme veľa znamienok, plus ja mám veľa pigmentu, hneď ma chytá dohneda. Dcérka vyzerá byť po mne, aj keď na slnko ju stále púšťam najmenej ako sa dá (v bazéne UV oblečko s dlhým rukávom a podobne).
@jazula prosím ťa, na kožné vás poslala pediatricka alebo ste išli sami od seba? Syn má 6 rokov a veľmi veľa znamienok, stále mu pribúdajú nové, stále sa na to zabudnem spýtať pediatricky. Inak aj ja mám veľa znamienok, čiže to má po mne.
Aj nasa uz ma par.podla mna ich vytahuje slniecko.starsia dcerka ma tiez kazdym rokom viac
Ma rok a dva mesiace.zacali sa objavovat niekedy zaciatkom roka.. ma asi 4
Chráňte pokožku spf50 najmä v lete
@jazula prosím ťa, na kožné vás poslala pediatricka alebo ste išli sami od seba? Syn má 6 rokov a veľmi veľa znamienok, stále mu pribúdajú nové, stále sa na to zabudnem spýtať pediatricky. Inak aj ja mám veľa znamienok, čiže to má po mne.
@katesocka Pediatrička ma poslala, keď som ju na to znamienko upozornila.

Ano, vraj to je normalne 🙂 (hlavne si bud ista ze to je fakt znamienko a nie npr kliest :D )