icon

Znamienka u ročného dieťaťa

terez3334
11. júl 2025

Ahoj holky, mělo některé vaše dítě v jednom roce už 3 znaménka? Málem se jednom udělalo hned po porodu a úderem jednoho roku 2 pidi znamenecka.... díky.

cyberk
11. júl 2025

Ano, vraj to je normalne 🙂 (hlavne si bud ista ze to je fakt znamienko a nie npr kliest :D )

doriiis
11. júl 2025

Áno,malo.Moja dcéra ich má dosť.Aj môj muž ich má dosť,takže po ňom to ma.

jazula
11. júl 2025

Áno a pribúdajú každý rok…chodíme raz ročne ku kožnej kontrolovať znamienka už od bábätka.

terez3334
autor
11. júl 2025
@doriiis

Áno,malo.Moja dcéra ich má dosť.Aj môj muž ich má dosť,takže po ňom to ma.

@doriiis díky za odpověď, můžu se zeptat, kolik jich měla v roce?

terez3334
autor
11. júl 2025
@jazula

Áno a pribúdajú každý rok…chodíme raz ročne ku kožnej kontrolovať znamienka už od bábätka.

@jazula děkuji moc! A mužu se zeptat, kolik znamének měl/a v jednom roce?

jazula
11. júl 2025
@terez3334

@jazula děkuji moc! A mužu se zeptat, kolik znamének měl/a v jednom roce?

@terez3334 Prvý krát sme boli na kontrole, keď mala cca 8-9 mesiacov, vtedy mala 1 znamienko. V roku mohla mať tak 2, možno 3. Teraz má 4 roky a odhadom +- 12 znamienok, niektoré veľmi drobučké. Ja aj partner máme veľa znamienok, plus ja mám veľa pigmentu, hneď ma chytá dohneda. Dcérka vyzerá byť po mne, aj keď na slnko ju stále púšťam najmenej ako sa dá (v bazéne UV oblečko s dlhým rukávom a podobne).

katesocka
11. júl 2025
@jazula

@terez3334 Prvý krát sme boli na kontrole, keď mala cca 8-9 mesiacov, vtedy mala 1 znamienko. V roku mohla mať tak 2, možno 3. Teraz má 4 roky a odhadom +- 12 znamienok, niektoré veľmi drobučké. Ja aj partner máme veľa znamienok, plus ja mám veľa pigmentu, hneď ma chytá dohneda. Dcérka vyzerá byť po mne, aj keď na slnko ju stále púšťam najmenej ako sa dá (v bazéne UV oblečko s dlhým rukávom a podobne).

@jazula prosím ťa, na kožné vás poslala pediatricka alebo ste išli sami od seba? Syn má 6 rokov a veľmi veľa znamienok, stále mu pribúdajú nové, stále sa na to zabudnem spýtať pediatricky. Inak aj ja mám veľa znamienok, čiže to má po mne.

saxana000
11. júl 2025

Aj nasa uz ma par.podla mna ich vytahuje slniecko.starsia dcerka ma tiez kazdym rokom viac

terez3334
autor
11. júl 2025
@saxana000

Aj nasa uz ma par.podla mna ich vytahuje slniecko.starsia dcerka ma tiez kazdym rokom viac

@saxana000 a kolik ji je? Kolik jich měla prosím v roce?

saxana000
11. júl 2025

Ma rok a dva mesiace.zacali sa objavovat niekedy zaciatkom roka.. ma asi 4

marcellka32
11. júl 2025

Chráňte pokožku spf50 najmä v lete

jazula
12. júl 2025
@katesocka

@jazula prosím ťa, na kožné vás poslala pediatricka alebo ste išli sami od seba? Syn má 6 rokov a veľmi veľa znamienok, stále mu pribúdajú nové, stále sa na to zabudnem spýtať pediatricky. Inak aj ja mám veľa znamienok, čiže to má po mne.

@katesocka Pediatrička ma poslala, keď som ju na to znamienko upozornila.

katesocka
12. júl 2025
@jazula

@katesocka Pediatrička ma poslala, keď som ju na to znamienko upozornila.

@jazula tak najbližšie sa na to spýtam aj ja, snáď nezabudnem 😅