Znova vysoká horúčka pri chrípke u 5-ročného dieťaťa
Syn, 5 rocni, ma od piatka rana chripku. Najviac mal v sobotu a v nedelu horucku. Ked vysli na 39. Vcera sa uz aj hral aj hlava ho prestala boliet, uz sme nedali ani liek proti horucke lebo mal max 37,5. Dnes o pol6 vecer uz mal 38,6 a teraz 39,6. Cely den bol spavejsi. Ale kedze som aj ja mala chripku, ochorela som den po nom, a tiez som dnes prespala takmer cely den nebolo mi to cudne. Zajtra sa s nim chystam k dr lebo ma od zaciatku hrozny kasel. Mali ste to niekto podobne pri chripke?
@anonym_autor moja zacala horuckovat 20.12. Horucky mala 2 dni, potom uz bolo lepsie a na stedry den vecer znovu 40tky 25.12. To prestalo a chytila som to ja .. nakoniec dostala 30.12. Atb lebo mala hrozny kasel.
@anonym_ac67ae aj maly hrozne odkasle, ale uz zaciatku… chytila to aj starsia ale ona mala iba 2 dni teploty aj kasel jej ustupuje. Za to ja s malym, ten kasel je hrozny u nas oboch
@anonym_ac67ae aj maly hrozne odkasle, ale uz zaciatku… chytila to aj starsia ale ona mala iba 2 dni teploty aj kasel jej ustupuje. Za to ja s malym, ten kasel je hrozny u nas oboch
@anonym_autor urcite by som dala pozriet, ja som bola aj so synom aj s dcerou obaja doatali atb. A syn mal dychanie horsie ako dcera.. ktomu este erdomed na vykaslanie .. aj ten zabral
@anonym_autor Áno. Môj syn nebol tak chorí ešte nikdy. Trvalo to presne 28 dni. Najprv to vyzeralo na chrípku aj horúčku,potom bez horúčky ,ale kašeľ, upchaty nos,bolesť celého tela .Vyzeralo to ako obyčajná chrípka a liečila som ho doma.
Na tretí deň ho začalo bolieť ucho,tak soms ním išla k doktorke. Keďže sme nevedeli, že bez objednania ho nevyšetria a nechali nás čakať a pol hodine povedala, že nie sme objednaný a iba sestrička podala výmenný lístok na iušné tak som stratila slová úplne...Chorý s teplotou...samozrejme, že dostať sa niekde v ten deň je problém. Našťastie sme natrafili na úžasnú lekárku.Nakoniec mal zápal stredného ucha, zápal pohrudnicé,zápal hrdla aj nosových dutín. Antibiotiká mu hneď nezaberali a po 4 dňoch ho veľmi začalo bolieť na hrudi. Samozrejme v nedeľu už voľný termín detská nemala až v utorok.Po týždni kontrola na oddelení a vsetko mu to prešla na akútny zápal nosových a čeľustnývh dutín.Zahnisané od nosa celá čeľusť.A to nebol okrem kontroly ani jediný raz vonku. Odlezal poctivo a bol celý čas doma a napriek tomu sa to zvrhlo.
@anonym_autor Ešte dodám,že mal obrovský kašeľ a vybral toľko sirupov na kašeľ,čaje, vitamíny, dvoje antibiotiká, lieky na uši, na hrdlo, do nosa tri druhy sprejov,paraleny. Za 17 rokov nebol tsk chorí a ani toľko liekov nevybral .Strašné niečo tie choroby.

@anonym_autor moja zacala horuckovat 20.12. Horucky mala 2 dni, potom uz bolo lepsie a na stedry den vecer znovu 40tky 25.12. To prestalo a chytila som to ja .. nakoniec dostala 30.12. Atb lebo mala hrozny kasel.