icon

"Zvieratká" vo vlasoch

sheerryy
25. júl 2023

Dobrý deň, vyskytli sa u nás vsi netuším odkiaľ ale to je jedno . Skôr ma zaujíma ze keď som si vycesala z hlavy asi 5 vsi priateľ mal jednu… a asi 30hnid a 2 dni som už nič nevycesala môže byt ze som ich už úplne vyhubila? Samozrejme prípravky budem ešte odpakovat ako je na návode ale pre istotu sa pýtam. Ďakujem

loldi2
25. júl 2023

Môžu sa objaviť ďalšie, môže to byť len "ticho pred búrkou". Ešte by som sa veľmi neradovala, aj nám sa objavili znovu po pár dňoch. Buď tam dáke zostali, že si nevšimneš alebo znova naskákali 😀

tamarka9
25. júl 2023

cyklus je tusim 7 dni, cize ak nejaka hnida ostala, kludne sa este moze vyskytnut. Moje dievcata mali zo skoky obe a po procedure s pripravkami v lekarni a vycesani, som este kazde rano a vecer dokladne prezerala vlasy a stalo sa ze rano nic a vecer som uz nasla jednu. Rychlo ju zlikvidovat,aby nestihla naklast nove vajicka.

marcellka32
25. júl 2023

Za uši dávať týždeň preventívne cajovnikovy olej, to ich dusi

tamarka9
25. júl 2023

@marcellka32 aj ja som o tom vela citala ze ho nemaju radi a vraj do bezneho samponu staci dat par kvapiek,lebo ze neznasaju jeho vonu. Tak ked som citala ze maju vsi v skolke tak som tak urobila,ale aj tak na ne naskakali

simca06022011
25. júl 2023

my sme to takmer jednorazovo zlikvidovali u dcery. O tyzden som opakovala osetrenie samponom a potoém uz viac nic. Zaroven prezliekala postele, prala pradlo atd.

sheerryy
autor
25. júl 2023

@simca06022011 akože aj ja si myslím že sme ich zničili hneď ale pocit mám poľné strašný že ešte nejako niekde mám lebo už druhý deň som nevycesala ani hnidu nič jedine chrasty čo sa mi urobili od vsivaciku

petulda333
25. júl 2023

Ten pocit bude este dlho. Moji mali tento rok v marci a dcera teraz druhykrat. A druhykrat od tej istej osoby. Nasla som 2 vsi a asi 30vajicok som vybrala prvy den. Asi dalsie 4dni som rano nasla jednu uplne malu ,asi cerstvo vyliahnutu. A teraz uz asi 5dni nic,no aj tak vycesavam rano a vecer a periem este obliecky. Vcera som bola vycesat neteriam. Prisli na prazdniny k otcovi. Starsej som vybrala asi 60zivych a asi 100vajicok,dalsich asi 300 tam este ostalo 🙈 mladsia mala len par. A exsvagrina sa tvari,ze doma nemali nic 🤦‍♀️🤦‍♀️
Odporucam este vyxesavat,zvlast dlhe a huste vlasy. Moze byt niekde skryte vajicko