icon

Zvýšená teplota večer u bábätka

6. júl 2025

Zdravim, maly ma uz 5 dni vecer zvysenu teplotu 37.2-37,5 .. je hravy zivy nevyzera chory..v noci teplotu nema .. jeden zub sa uz prerezal deuhy este nie moze to byt z toho ? Mam este pockat alebo ist za pediatrom?

autor
6. júl 2025

Ma 8mesiacov

anavixy
6. júl 2025

37,2-37,5 este k tomu pri prerezavajucich sa zubkoch a v lete je ze nič. Aj v zime a bez zubkov.. ale takto naozaj nič, žiaden pediater nie je potrebny. Ako si vôbec na takto trošku zvysenu teplotu prisla? Preco si merala? A ako si merala, v konecniku ci pod pazuchou?

autor
6. júl 2025
@anavixy

37,2-37,5 este k tomu pri prerezavajucich sa zubkoch a v lete je ze nič. Aj v zime a bez zubkov.. ale takto naozaj nič, žiaden pediater nie je potrebny. Ako si vôbec na takto trošku zvysenu teplotu prisla? Preco si merala? A ako si merala, v konecniku ci pod pazuchou?

@anavixy lebo bol pred par dnami dost teply tak som žerala twplotu a bola 37,7 a odvtedy ma stale vecer 37,2-5 .. cez den ma 36,5… a teda pytam sa preto vi to nemoze naznacovat nejaky problem.. a meriam v konecniku a ta teplota je po odratani 0,5

anavixy
6. júl 2025

Chapem 🙂 nie, pokial je dieta spokojne a vsetko ostatne je ako ma byt, ziadne ine priznaky potencialneho zdravotneho problemy nepozorujes, tak takato teplota zatial nie je dovod na navstevu pediatra. Vo vasom pripade pojde pravdepodobne o tie zuby.

autor
6. júl 2025
@anavixy

Chapem 🙂 nie, pokial je dieta spokojne a vsetko ostatne je ako ma byt, ziadne ine priznaky potencialneho zdravotneho problemy nepozorujes, tak takato teplota zatial nie je dovod na navstevu pediatra. Vo vasom pripade pojde pravdepodobne o tie zuby.

@anavixy dakujem🙂

prasiatko30
6. júl 2025

A ake mate pocasie? Kolko stupnov mate doma?

autor
6. júl 2025
@prasiatko30

@prasiatko30 v tych horucavach sme mali v byte 27-28stupnov

andrea2323
6. júl 2025
@prasiatko30

@autor dobre sa ťa pýta
@prasiatko30 môže byť doma jednoducho prehriaty 🙂

prasiatko30
6. júl 2025

Pokial mate doma tych 27-28st tak je proste prehriaty z teploty v baraku.

kikusenka1
6. júl 2025

Ahoj aj nášmu idú zúbky a tiež ma už pár dní takú teplotu. Pripisujem to zubkom

marki07
7. júl 2025

pri raste zubkov úplne normálne,ak sa neobjaví niečo nové tak to budú zubky