icon

Zvýšené teploty a bolesť brucha u malého dieťaťa

23. feb 2025

Ahojte , syn 1,5r bol dosť chorý kašlal , vysoke horucky 39-39,5 bral atb. Po dobratí bol pokoj tak 2 dni ..potom ho zacalo napinať na zvracanie ked zakaslal este sem tam a teraz od piatku opäť teploty tak okolo 38,5. Piatok to zacalo vecer dala som nurofen a bolo ok , vcera az poobede mal 38 dovtedy bol ok a dnes teraz citim ze zas 38 má. Pytala som sa ho ci ho bolia zubky lebo on uz nam vie ukazat aj chape co sa pytame. Tak mykal s hlavoi ze nie neboli , a pytam sa ci ho boli brusko a povedal ze ano. Tak ja neviem , neni to podla mna ok ze zas ma teploty a pridruzili sa ine priznaky.

anavixy
23. feb 2025

Tak moze mat brusnu virozu teraz napr, mikroflora po atb je oslabena. Zajtra je pondelok, tak konzultuj s pediatrom.

meginka32
23. feb 2025

U nás obe deti, teplota, kašeľ, vracanie a hnačka. Nejaká hnusná viróza je teraz.

meginka32
23. feb 2025

A tiež tak na etapy sa to ťahá druhý týždeň začíname.

selest
23. feb 2025

@meginka32 presne tak aj u nas, pred vyse tyzdnom sople teploty, potom boli zdravi tak boli aj v skolke a po par dnoch zas horucky sopliky a hnacky. Na etapy sa to vracia..

meginka32
24. feb 2025

@selest u nás to tiež začalo kašľom, vyzeralo že už fajn a v Tom vracanie. Potom teplota, potom dva dni bolo dobre a prišla hnačka. A zase teplota a kašeľ. Nenormálne choroby.