icon

Zvýšený hypertonus u 2,5 mesačného bábätka

miriam7979
28. sep 2020

baby viem ze tu uz bolo niekolko tem na tuto temu alw ktora mamicka stym ma skusenosti a ako sa to prejavovalo u vasho babetka a ako riesili? Ze zvyseny hypertonus ze dieta je napate...mam 2,5 mesacne babetko a doktorka zs sa jej zda ze to ma ale ze sa to bude riesit az potomked nebude napredovat...ale znepokojuje ma to bo citam vselico zle o tom...🤔

deti95060810
28. sep 2020

napíš...

lenzas
28. sep 2020

Treba cvicit. Doktorka moze vas poslat na rehabilitacie. Do veku 6 mes hypertonus moze byt aj fyziologicky, avsak nie u kazdeho (aj ked to mava vela babatiek), preto radsej odporucaju cvicit. My sme cvicili vojtovku napriklad.

ivangeline
28. sep 2020

Aj ja som si myslela, že to má a nakoniec je to dysmikrobia.

miriam7979
autor
28. sep 2020

@ivangeline a to je co? 🤔

miriam7979
autor
28. sep 2020

@ivangeline a ako sa vam to prosim ta prejavovalo ?🙏

ivangeline
28. sep 2020

Aj ja som si myslela, že to má a nakoniec je to dysmikrobia.

ivangeline
28. sep 2020

@miriam7979 Mno má zle baktérie v črevách, nemá tam rovnováhu, má problémy s trávením. Nevie spať, je nepokojna, hyperaktívna, nonstop bola na brušku od mala a robila lietadielko. Takto na brušku tlačí najradšej. Zápchy, prdky, hnačky, zapáchajúca stolica... Všetci, že to prejde. A neprešlo. Berieme antibiotiká teraz. Ale toľko som sa nahladala, nebola som si istá, že je to bruško!

dwightvb
Autor odpoveď zmazal
simonko35
Autor odpoveď zmazal
luusyyyyyyy
14. apr 2021

@ivangeline prosím a ako ste na to prišli nakoniec? Nás maly kamoš narodenia problém so stolicou

ivangeline
15. apr 2021

@luusyyyyyyy vysetrenie.. gastro.. ale cakala som az 6m! Antibiotika troska pomohli. Inak Klara je proste svojska. Zije tu a teraz...Doslova..nema rada rezim,spanok,je energicka... extrovertna a zmyslova podla Teorie typov..Takze s nou bol ten spanok stale zly. A doteraz niekedy je. Ak je velmi unavema...tak bije hlavou do postele...

luusyyyyyyy
15. apr 2021

@ivangeline a akým konkrétne vyšetrením na gastro prosím? Nás maly ma hypertonus ale akože tie stolice ma hrozne hlienove a kyslo smrdia teraz skúšam vylúčiť mlieko lebo kojím ale už dlhšie ho nejem a výsledok nevidím

ivangeline
15. apr 2021

@luusyyyyyyy Zakladne vysetrenie..ked dostanete papier na gastro a dojdete tam. xD Vyter z konecnika a krv z prsta.