Lehátko do vaničky pre bábätko: Ako vybrať správne?
Ahojte. Vyberám lehátko do vaničky pre novorodenca. Pri prvých dvoch sme mali také klasické lehátko s kovovou konštrukciou, ale také už nechcem. Rada by som také, kde je bábo lepšie uložené a nemusim sa báť, že sa prevráti... Videla som také penové, ale na to som čítala zlé recenzie. Potom este nejaké nafukovacie... A potom som objavila toto, v popise je že ťa sieťka je mäkká a prispôsobí sa telu bábätka. Máte niekto skúsenosť? Recenzie som našla väčšinu dobré,ale aj nejaké negatívne. Nechcem také tvrdé plastové, to by určite na ležanie nebolo príjemné... ďakujem za rady 🙂
nikdy som nepouzivala lehatko, vzdy dieťa lezalo vo vanicke a vodu malo max po uska mala som priestor na manipulaciu s dietatom a s vodou umyla a vytiahla žiadne nekonfortne ležanie som neriesila . umyla vytiahla, vsak tam nebolo 1/2 hodku 5-10 min a je umyte a to som tych deti mala ako profi rodič
Vzdy som mala to latkove,klasicke a stacilo.Nenechavala som ho tam nikdy sameho,takze prevratenim som sa ozaj neobavala,vzdy mi pritom asistoval muz.Ja maleho umyla,muzovi som ho podala do uteraka a isli sme ho doobriadit.
@anonym_afd0e8 nikdy by som ho tam nenechala samé prepana. Ide o to umyvanie, že ked bolo v tom lehatku tak som ho pridrziavala a druhou umývala..ano da sa to. Ale keby lezi v takomto niecom, je tam take viac uložené alebo akoby som to povedala.... A lepsie by sa mi umývalo,manipulovalo.... A ja som kupavala deti (a aj budem) aj sama, manzel chodi do práce a robí na dve smeny tak nie je každý večer doma.

Vzdy som mala to latkove,klasicke a stacilo.Nenechavala som ho tam nikdy sameho,takze prevratenim som sa ozaj neobavala,vzdy mi pritom asistoval muz.Ja maleho umyla,muzovi som ho podala do uteraka a isli sme ho doobriadit.