Pásiky na detských zuboch, čo môže byť príčinou?
Moj mal cosi podobne, ale teda u nas bojujeme od roka s laryngitidou, spreje sposobili ze ma akoby sivy povlak na zuboch. Dodatočne som sa dozvedela ze po sprejoch by si mali deti vyplachnut usta - zial na toto ma nikto neupozornil. Obcas davame zuby opieskovat - len teda u nas sa uz jedna o trvale zuby
Moj mal cosi podobne, ale teda u nas bojujeme od roka s laryngitidou, spreje sposobili ze ma akoby sivy povlak na zuboch. Dodatočne som sa dozvedela ze po sprejoch by si mali deti vyplachnut usta - zial na toto ma nikto neupozornil. Obcas davame zuby opieskovat - len teda u nas sa uz jedna o trvale zuby
@katkaseiner tiež mi napadlo, že či to nie je z liekov, nastúpil do škôlky často je chorý, žiaľ aj laryngitida
@katkaseiner tiež mi napadlo, že či to nie je z liekov, nastúpil do škôlky často je chorý, žiaľ aj laryngitida
@anonym_autor tak sa pytaj lekarky. Mna zial neinformovala o tomto a to si dovolim povedat ze alergologicku mame fakt preciznu - holt, je len clovek, mozno zabudla spomenut.
Inak len tak medzi recou sme sa o tomto bavili so zubarkou. Ona nam hovorila ze bud to ma z vela kolovych napojov alebo z liekov. Kolu pije fakt vynimocne, mozno 1x do mesiaca za pohar, takze sme sa potom bavili uz len o liekoch a presne mi potvrdila ze spreje na laryngitidu by to mohli sposobit (Ventolin pouzival)

Co na to zubarka?