Prerezávanie stoličiek a zvýšená teplota u detí
Včera o 19:37
Ahojte, malému sa prerezáva posledná stolicka uz nejaky cas a posledny tyzden bol hrozny, velmi sa trapil a bolelo ho to, mal cervene a doráňané dasno ale zatial sa zub neukazal.. vcera v noci z nicoho nic zacal mat teplotu, max do 38, trvalo to do rana a bez liekov mu teplota nakoniec klesla. Pri cisteni zubov som si vsimla, ze mu uz vysiel maly špic. Cez den bol v pohode ale poobede a ku veceru znova teplota, je velmi nekludny. place, nechce jest a pod. Dala som mu nurofen a dufam, ze bude moct spat. Je to kvoli zubom? Lebo som niekde citala. ze napriek tomu ze je to rozsireny nazor, vraj zuby horucku nesposobuju. Ine prejavy choroby vsak nema, tak neviem. Ako ste to mali vy?

@anonym_autor ahoj, u syna od malicka skoro pri kazdom zube teplota, sem-tam sople a hnacky. Udajne zo zubov nebyva teplota, len je imunita nachylnejsia na virozy, ale ja tomu verim, ze to bolo zo zubov, lebo neviem ci je bezne aby dieta malo cca 15x za 2 roky rovnaku virozu, ktora zazracne skonci, ked vyjde zub😀 daj mu nurofen, mozno gel na dasno a pomoze. Inak syn mal uz aj 5.,6. chorobu aj ruky nohy usta a skoro vsetko to zacinalo horuckou bez inych priznakov a postupne sa pridali kozne priznaky, tak moze to byt aj nieco z toho, ale ak mu nic ine okrem teploty nebude, tak to prejde. Ja som davala na noc nurofen kludne aj 2-3-4 dni za sebou kym to najhorsie nepreslo