icon

Aké sú vaše osvedčené tipy na uspávanie dvoch detí?

13. feb 2025

Ahojte obraciam sa na tie co si tým prešli, hocijaké triky,rady čokoľvek čo vám fungovalo pri deťoch s 2 ročným rozdielom. Syn nechce spat vo svojej izbe a nevie ani zaspávat sam, pokúsili sme sa o to ale neúspešne a silit to nebudem.
Ide o to ze manžel robi často nočné smeny takže večerne rutiny budú iba na mne.
O mesiac rodim a chytá ma trochu stres. Ďakujem 🙂

kavasmliekom
13. feb 2025

Obidve deti pri mne, jedno z jednej strany, druhé z druhej. 😄 Vsetko spolu, jedia, kúpu sa, vozili sa v kočíku.

mamamasama
13. feb 2025

Aj u nás všetko spolu. 🤭 Milujem sa s nimi túliť.

tani777
13. feb 2025

My doteraz vsetci spolu (7 a 4) 😁 ked boli male,mladsiu som mala na prsniku a starsej citala,ak mladsia nebola spokojna len tak posediacky,supla som ju do nosica a tak sme citali..teraz im citam naraz,najprv jednej co chce a potom druhej (lebo vsak preco by chceli citat to iste 😁)

nika23t
13. feb 2025

Uspávala som v jednej izbe, aj sme tam spolu spali. Mladšiu som nosila na rukách, aby neplakala, kým staršia na posteli zaspavala. Potom som uspala aj mladsiu, keď nezaspala na rukách. Neboj sa dopredu, možno to bude v poriadku. Moja mladšia bola uplakaná, začínala plakať o 6 a končila v noci, staršia sa naučila zaspávať aj tak. Stačilo, že som bola pri nej v izbe. A spolu sme spali ešte ďalších 5 rokov. Pre mňa krásne obdobie 😊

martyzpp
13. feb 2025

Aj my sme spali prvy polrok vsetci spolu a povazujem to za to najkrajsie co som mohla zazit. Dietatko v postielke prisunutej k posteli bez bocnice a starsi syn medzi mnou a manzelom. Velmi rada na to spominam. Potom, ked uz sme sa zacali tlacit a manzel sa moc dobre nevyspal, na niekolko mesiacov sa odstahoval do detskej izby. Potom k nemu pribudol starsi syn. Mal 3,5roka ked siel do svojej izby, na horne poschodie postele. Dole spal s nim manzel. Teraz maju synovia 5,5 a skoro 3,5 a spim s nimi v izbe ja. Starsi hore a ja dole s maldsim na 120cm posteli. Muz ma konecne obrovsku postel pre seba. Este par mesiacov a pojdem aj ja do spalne k manzelovi (uz som to sice skusala ale nevedela som pokojne spat, potrebujem byt blizko deti)…

katica06
13. feb 2025

Na úplnom začiatku najprv novorodenca potom staršiu, potom o pár mesiacov všetko pekne spolu., ako píšu predo mnou Ako trojročna už nakrmila lyžičkou mladšieho súrodenca. Neboj dá sa to zvládnuť

hederamonstera
13. feb 2025

Mne sa to nepodarilo, musel byt manzel vzdy doma (nastastie je zivnostnik a vie sa zariadit). Teraz uz starsi pozera tv, kym uspavam mladsieho.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
petronellla87
13. feb 2025

Staršej pustím večernicek kým uspim mladšiu.

vilma7
13. feb 2025

Ako to už písali, jeden , jednej a druhy z druhej strany. A spíme tak doteraz ;)

jaroe
14. feb 2025

Ja ležiac na boku, mladšie na prse a staršie za mojím chrbtom držiac moju vykrútenu ruku...krásne to časy😁