Ako dosiahnuť kontakt s 2-mesačným bábätkom?
Ahojte, nedávno malo moje bábo 2 mesiace. Už dlhšiu dobu sa snažím ju dávať ku mne na hrudník nech ma cíti alebo si pospi alebo nech len tak ležká. Avšak nechce, jedine čo robi tak “pasie koniky” aspoň sa o to snaží. Potom začne mrnkať. :/ Mala som cisársky takže sme nemali ani bonding po porode a potom som sa necítila ju davať na telo keďže som mala celé brucho ubolené. Chcela by som aspoň raz nech zaspinka na mne alebo nech si aspoň poleží. :/ keď u nej zavinovačka stále víťazi a tam sa cíti naj
Ak dieťa nechce nič nespravíš, dcéra má rok a niečo takéto nehrozí, nemá rada takýto kontakt takže ju ani nenútim
Ja som mala aj bonding a nechce na mne lezat vobec. A zaspat to uz je sci fi.
Ked nechce tak nechce. Nevudem to znasilnovat.
Ahoj..kojis? Ak ano,mozno sa chce kojit,lebo citi mliecko..ak nie,2m je malo,stale moze citit mliecko a byt to pre nu lakave..a babatka maju vrodene urcite reflexy,ktore vedu prirodzene ku kojeniu,medzi nimi patri aj pohyb,ktory vyzera ako pasenie konikov..ze dviha hlavicku..
A takisto ta nezvykne takto vidiet,je to pre nu ine,chce vidiet tvoju tvar 😊ak pri tom nie je vyslovene nespokojna,tak je to v pohode 😊
Tiež to nebudem robiť na silu, nech sme obidvaja spoko ale už sa chcem postupne odnaučiť od zavinovačky skrz teplo tak toto mi prišlo ako aj fajn riešenie
Ma 2 mesiace. Čosi. V ľahu? Výnimočne. Mala si skúšať skor. Teraz je babo zivsie. Mozes dať do nosiča a bude telo na telo. Mozes ju dať grgnut na tvoje brucho.. cez rameno… a to je tak všetko.

no ale keď sama nechce tak prečo to chceš nasilu? rozumiem že ide o ten pocit "spojenia" ale načo silene?