Ako dosiahnuť pokojný spánok 2,5-mesačného dieťaťa?
Chcela by som sa opýtať na radu pre pokojnejsi spánok 2,5 mesačného bábätka. V noci bábätko zacne nepravidelne a zrýchlene dýchat, občas vydáva nejaké zvuky a často sa strhava akoby chcelo kopať nozkami, hýbať rúčkami ale je v perinke... Je vhodný nejaký čajík pre pokojnejší spánok tak malého bábätka?
@chlpatapapucka nie žiadny čajík, jeho rytmus sa ešte len vyvíja. Okolo 4 mesiacoch sa to bude stabilizovať a dozrievať. Malé bábätká v noci robía čudné zvuky, ja som nemohla kvôli tomu vôbec spávať, bolo to desivé.
Čo môžem odporučiť - denne spanky na svetle a nočný spánok až do rána v úplnej tme. Po 5-6 mesiaci keď bude rymus stabilizovaný môžte zastriet aj cez deň
@anonym_cca4de
@chlpatapapucka
Presne ako pise pani vysse mak 4m a prve 2m take boli hlavne ked zaspavala take zvuky vydavala.ze som nemohla spat potom hodinu predtym ako sa preberala....co.sa tyka dychania tiez tak dycha stale niekedy ju nepocujem ani a niekedy akoby maratón behala ;) zas si myslim ze preziva udalosti dna ;)
@chlpatapapucka neskusala si ho dat spat bez perinky? My sme mali strasne noci, kým sme prišli na to, že to spôsobuje perinka. Po jej zrušení parada. Neviem, či mu bolo teplo, alebo sa citilo obmedzené v pohybe, ale perinku som už nikdy nepouzila

@chlpatapapucka nie žiadny čajík, jeho rytmus sa ešte len vyvíja. Okolo 4 mesiacoch sa to bude stabilizovať a dozrievať. Malé bábätká v noci robía čudné zvuky, ja som nemohla kvôli tomu vôbec spávať, bolo to desivé.
Čo môžem odporučiť - denne spanky na svetle a nočný spánok až do rána v úplnej tme. Po 5-6 mesiaci keď bude rymus stabilizovaný môžte zastriet aj cez deň