Ako naučiť štvorročné dieťa spať samostatne?
Mamičky ako dlho trvalo kým vaše dieta prestali “cestovať “ po posteli a spalo normálne ?
Syn má 4 roky zatiaľ spi s nami v spálni Samozrejeme na svojej posteli ktorú sme museli upraviť s dokúpiť väčšie zábrany nám niekedy z nej vypadol (zabrany mal z 3 stran ale asi pre neho malé 🤦♀️)
Chceli by sme ho dať už spat samostatne aj on by to chcel skúsiť jedine čoho sa bojím je to že nám zase niekde z postele vypadne alebo sa otlce o stenu
Ani nie dvojrocny uz zaspaval vo svojej posteli, niekedy sam, niekedy ho bolo treba uspat, a v noci sa prestahoval k nam. Potom sa prestal "teleportovat" ani nevieme ako
Baby, ale on spí vo vlastnej posteli - autorka píše, že len s nimi v izbe.
Môj synovec bol taký cestovateľský typ, zaspal normálne, zobudil sa napoly vonku 🤦 Sestra to vzdala, dala matrace okolo postele, vysoký koberec, prešlo ho to v prvom ročníku.
môj mal cca tak 3 a pol keď dostal "dospelácku" váľandu lebo postieľku sme dávali pre neter ... pod posteľ som mu dávala extra perinu a vankúše pre istotu kebyže sa zgúľa. reálne sa zgúľal asi iba raz ... a keď mal asi 7 rokov, už bol na poschodovej posteli ...