Ako odnaučiť dieťa spať v kočíku?
Ahojte poprosim vopred nesudte ma, moje 3apol mesacne babatko spinka vylucne v kociku nikde inde nechce a nevie zaspat a udrzat spanok. Mate nejake rady? Pripadne skusenosti ci to mal niekto podobne....
Moje 3 deti nechceli kocik. Stvrta kocik milovala. A aj ja s nou 🙂 prestala doslova z dna na den ked som vymenila vanicku za sportovu cast.
Moj 1,5 rocny ma denne spanky odmalicka stale v kociari.. a mne to takto vyhovuje - zaspi kdekolvek a je vacsinu dna na vzduchu. ale zas byvam v dome, takze ho davam spat von/na terasu.
Nocny spanok samozrejme v posteli 🙂
@lol2219 no moja aj nocny a to ma trapy
@levandula5 ked zaspi tak prelozit do postielky. Dat pod neho perinku paplonik vankusik tenky dlhy co sa do postielok pouziva a zdvihnut opatrne aj s tym a prelozit. Nikdy nie bez niecoho pod nim lebo automaticky bude hore
@levandula5 ked zaspi tak prelozit do postielky. Dat pod neho perinku paplonik vankusik tenky dlhy co sa do postielok pouziva a zdvihnut opatrne aj s tym a prelozit. Nikdy nie bez niecoho pod nim lebo automaticky bude hore
@lussy1810 skusala som aj tak, aj sa to par x podarilo len cca do 5-10min otvorila ocka a ked videla kde je tak spusti urputny rev
@lussy1810 skusala som aj tak, aj sa to par x podarilo len cca do 5-10min otvorila ocka a ked videla kde je tak spusti urputny rev
@levandula5 tak skus to odlozit na neskor a neskor skusat
@levandula5 tak skus to odlozit na neskor a neskor skusat
@lussy1810 no asi mi ani nic ine neostava, len sa citim ako hrozna matka :(
@levandula5 babatkam sa spanky menia, urcite skusaj ucit na postielku. Mozno bude tazsie, kym si zvykne, ale urcite si zvykne 🙂
@levandula5 my sme mali presne tento istý problém. Iba že na nočný spánok nám zaspal úplne v pohode v postieľke. Bol to neskutočný boj aby sa naučil zaspávať v postieľke. Stalo ma to niekoľkokrát aj hodiny denne zúfalstva kedy som ho nakoniec aj tak preložila do kočiara. Ale naučil sa to takým spôsobom, že som ho položila do polohy v ktorej zaspaval aj v kociari s mojou rukou na jeho zadku a sa snažila sa napodobnit hojdanie kočiara. Trvalo to dlho ale zvládli sme to. Ako ceresnicku na torte sme schytali to že teraz nám posedí v kociari max 10 minút alebo ked ozaj už nevládze chodiť 😁
@levandula5 UPDATE pre všetky zufale mamičky, ktore sa dostanu k tomuto prispevku......problem zmizol zo dna na den v 4 mesiaci, jeden den som skusala ju prelozit do postielky a bol to boj, nijako to neslo a zrazu uz na druhy den som ju znova prelozila a pekne spinkala v postielke a odvtedy az doteraz tak spinka a spokojne takmer celu noc+ s tym prislo aj uspavanie na prsníku a kocik uz pouzivane fakt iba vonku....cize je tu nadej :D

Moj 1,5 rocny ma denne spanky odmalicka stale v kociari.. a mne to takto vyhovuje - zaspi kdekolvek a je vacsinu dna na vzduchu. ale zas byvam v dome, takze ho davam spat von/na terasu.
Nocny spanok samozrejme v posteli 🙂