Ako počítať spánky 6-mesačného bábätka?
Ahojte prechádzame na 3 spánky , chcem sa opýtať a poradiť že či sa ráta aj ten večerný spánok na noc do tých troch či len 3 spánky cez deň + ten večerný sa už neráta do toho
Nie veceny neratas..ked sa povie ze.ma 3 spanky znamena to ze spi 3x cez den.
Nie veceny neratas..ked sa povie ze.ma 3 spanky znamena to ze spi 3x cez den.
@saxana000 a ešte mi poraďte koľko by malo spať také 6 mesačne cez deň ? Myslím hodín... Lebo na obed máme spánok aj hodinu a hodiny a pol vstáva o 7 o pol deviatej má polhodinovy spánok
@saxana000 a ešte mi poraďte koľko by malo spať také 6 mesačne cez deň ? Myslím hodín... Lebo na obed máme spánok aj hodinu a hodiny a pol vstáva o 7 o pol deviatej má polhodinovy spánok
@viktoria1751 pozri stránku lepší spánok bábätiek. Tam všetko pekne vysvetľuje.
@lucia13022023 to je v pohode on mi teraz spinodn 8:30 a ešte stále spí tak keď potiahne tu hodinu a pol to není veľa či?
@lucia13022023 potom na obed hodinu a ešte podvečer polhodinu
Už si nepamätám koľko by malo pol ročne spať, no je to individuálne, môj spal prvý spánok cca hodinu, poobede dve hodiny a poobede pol hodinu. Potom alsa to skracovalo.
Moja vstavala 6.30 ked vstavala starsia do skoly potom isla spat o 9.00 adi hodinku potom dalsi spanok okolo 12.30-13.00 hodinu a pol a posledny okolo 16-17.00 ten bol max 40 min.vecer som ukladala medzi 20.00-21.00 niekedy sa jej prvy spanok a druhy prehodil dlzkou.oed potiahla rano na obed spala menej a naopak.. niekedy nieco buchlo niekto zazvonil.museli sme odist tak sa zobudila skor ale cielene som ju nebudila nikdy lebo sa mi zdalo ze spi uz dlho... toto som zacala praktizivat ked presla na dva spanky a ten druhy uz vysiel dost neskoro povedzme o 17.30 tak som ju naozaj po 30-40 minutach zobudila aby nespala do 19.00 a aby sme neboli potom hore do pol noci.

Nie neráta