icon

Ako pomôcť dvojročnému dieťaťu znova zaspať?

dally55
26. aug 2024

Ahojte, rozmýšľam či len prečkat toto obdobie alebo ešte niečo môžem skúsiť, dcéra sa pravidelne budí okolo tretej štvrtej raní a nevie zaspať aj TRI hodiny. Leží, oči zavreté ale ten spanok nie a nie prist, potom sa len vrti, hľadá si polohu mozno pár minút podriemka ale hlboký spanok neprichádza. Hladná smädná nieje, kričať nezvykne iba ak ja niesom v miestnosti, čiže tam s ňou cely čas musím byt.
Skúšala som už aj skoršie ranné vstávanie, aj skrátenie obedneho spánku, ale efekt žiaden. Nemáte skúsenosť čo u vás zabralo? Dakujem

basulaak
26. aug 2024

@dally55 to bude asi posledna regresia nie? U nas bola po dovrseni 2 rokov, prejavuje sa nocnym bdenim a dieta sa chce bud v noci hrat, je uplne cule. Nas mi nosil knizky a citali sme si. Preslo to po mesiaci alebo dvoch.

simona1306
26. aug 2024

no co ti poviem, asi len vydrzat ... mne tal tiez mala vstavala v takom veku, vstala o 11 a do rana do 4 sme lezali v posteli a kukali do stropu :D

cali2016
26. aug 2024

@dally55 nedávno sme si tým prešli....2 ročná regresia.Trvala dlho, ale prešlo to a dieťa znova prespalo noc.