icon

Ako prekonať strach dieťaťa zo spania v postieľke?

bmijab
19. sep 2025

Ahojte. Prisla som si po radu. Moja dcerka 21 mesacna sa boji ist spat do postielky,ked zaspi na mne alebo so mnu v posteli tak ju prelozim,ale cez den ked ju chcem dat do postielky tak sa brani a wj ked chvilku je v nej a vyzera ze dovre tak zacne plakat. Jedneho dna tak vymyslala ze z nej spadla, myslim ze aj to moze byt pricina. Vedeli by ste mi prosim poradit ako jej pomozem sa bat ist do posti lky pripadne kde sa mozem obratit ohladom pomoci?? Vopred dakujem za radu.

anonym_fe5450
19. sep 2025

A aku ma postel? Nema na nej bocnicu? Sadni si k nej, bud pri nej kym nezaspi... Hladkaj, citaj, ukľudní..

gdulskadarina
19. sep 2025

Bol by velky problem, keby si ju nechala spat u teba v posteli? Alebo nie je nacase, aby ste postielku vymenili za vacsiu postel? Mozno sa tam proste neciti dobre...

anonym_bb173d
19. sep 2025

naši dvaja v postielke tusim ani nespali, ja som mala zly chrbat a zle sa mi tam davali aj dvihali atd - spali sme vo velkej posteli alebo mali pri nej prifarenu dalsiu malu ikea postel a vsetci sme boli spokojni - aj obedny spanok bez problemov

preco tak nutne musi spat v postielke? asi tam nie je spokojna, naco ju nutit?

viestta
19. sep 2025

Vymente postielku za postel. Ked spadla a udrela sa, tak sa boji, to je logicke. Alebo odmontujte bocnicu, bude mat otvorenu postielku

michaela412
19. sep 2025

Ja mám problém s mojou malou 6r. a bojí sa spať vo svojej posteli v detskej izbe. Už som tam spala s ňou, nejaký čas aj zaspala a odišla som a teraz ani za svet. Má tam všetko čo chcela, svetielko svieti celú noc, bývame v dome nič ju neruší a bojí sa. Večer keď jej poviem, že ide spať do detskej začne revať a reve vkuse

bmijab
autor
20. sep 2025

Praveze ma obycajnu drevenu a nie je tam bocnica. Inu som neskusala,na kolko sa ona stale vrti a spadla by na zem alebo o stenu buchla. Ked je so mnu tak sa stale vrti,snazim sa jej vysvetlit ze tam nehrozi uz nic.