icon

Ako riešiť hysterické plače dieťaťa v kočíku?

deana100
3. máj 2024

Dobrý mamičky chcem sa spýtať či ste malý problém s dieťaťom keď historický plakalo nechce spávať postieľke len kočíku.... malý ste niekto takéto niečo ďakujem. Už sme s neho zúfalí pred tým nám pekne spával postieľke všetko bolo poriadku ja neviem čo sa porobilo alebo mám zbehnúť detskej doktorke.

michaela789
3. máj 2024

Mladší nechcel spať nikde, len v nosiči, tak som nosila 🤷🏻‍♀️ aké staré je dieťa?

thereisabear
3. máj 2024

A čo by s tým urobila doktorka? 🙂 Úplne normálne u detí.

deana100
autor
3. máj 2024

@thereisabear doktorke som volala už ideme nevrologovi.

deana100
autor
3. máj 2024

@michaela789 2 roky mal ale už sme riešili detskú ideme Neurológovi uvidíme

deana100
autor
3. máj 2024

@thereisabear no normálne nie kamaradka dala takto dieťa do škôlky a zistili ľahký autizmus.

thereisabear
3. máj 2024

@deana100 a má aj nejaké iné príznaky?

deana100
autor
3. máj 2024

@thereisabear taky sam pre seba je. vryeska no neviem uvidíme.

michaela789
3. máj 2024

@deana100 no neviem, podľa mňa takéto štrajky v spánku sú úplne normálne. Naši sa každé tri mesiace správali inak, raz spali, potom nie, zuby, spánková regresia,... Mladší má dva a pol a stále má hrozný spánok, nočné desy, nočné bdenie... Na neurológa to ale podľa mňa nie je, deti sú také...

deana100
autor
3. máj 2024

@michaela789 no neviem keď nad ranom spústi vreskot a pobudi susedou istota je guľomet.

simca06022011
3. máj 2024

Podla mna je to uplne normalne. Zbytocne si na dietati diagnozy hladat,dieta prejde viacerymi momentmi, ked zmeni spravanie. VELA krat. U nas zrazu nastal problem s obliekanim, zrazu s chodenim von, zrazu so spankom a ano aj amoky boli.
Radsej treba pouvazovat nad vzruchmi ake ma okolo seba, ci sa nemoze bat a pod...

thereisabear
3. máj 2024

@deana100 ak máš podozrenie na autizmus, tak skôr rieš psychológa ako neurológa