Ako riešiť nočné budenie na vodu?
Ahojte. Chcela som sa opytat ako ste riesili nocne budenie na vodu. Mam 2 rocnu malu a odkedy sama prestala chcet odomna mlieko co bolo v 1 roku zacala byt zavisla na flaske s vodou… v noci sa na to zobudi najmenej 10krat a dokym jej ju nedam bude plakat hadzat sa o postel bit ma len aby som jej ju dala. Ale ja uz vazne nevladzem v noci nespat a cez den fungovat normalne ist do prace a starat sa este aj o starsiu. Muz ide niekedy s mladsou spat tak sa vyspim ale to byva tak mozno 3-4 krat do mesiaca. Na testoch na cukrovku sme boli a nema ju. Proste tu vodu ma len zvyk len ako ju od toho odnaucit. Kolko to trvalo vam? Nam najprv vypila v kazdej flaske 160ml potom sme zmensovali davky teraz sme tak na 40 ml v jednej flaske ale budenie nocne zostava rovnake .
Ja uz ani neviem...ale nejako sa sami od toho označili. Skús malú maximálne uľaviť cez den a možno bude mať lepsi spánok.
Ale tie spanky su dosť individuálne. Moj syn 9 rmsa budí v noci odteraz...vie sa aj 3-4 x zobudiť.
nechapem co riesis :D ma 2 roky, to uz ma rozumu dost, tu vodu si moze aj sama zobrat a napit sa ci? prichystaj jej flasku/pohar vedla postele a nech sa zabka sama obsluzi...
Načo kvôli vode vstávaš? Fľašu daj do postele a nech pije koľko chce.
@kacena3333 Vodu jej daj k posteli. To je zas vela, co pises. Ja mam.pohar s vodou doteraz pri posteli, dakeyd idem aj 2-3x na wc, tak sa vzdy aj napijem.

@kacena3333 a keď jej prichystáš vodu vedľa postele, aby si zobrala sama? Nemusí ťa kvôli tomu budiť, nech sa obslúži.