icon

Ako riešiť problémy so spánkom 5-ročného dieťaťa?

mamina123321
19. jan 2025

Dobre ráno, ja už som zúfalá. Už pár mesiacov máme so synom problém. Každú noc sa minimálne 3x zobudí a kričí z izby na mňa. Niekedy stačí že mu dám vodu, prikryjem a spí ďalej. Niekedy musím zostať spať pri ňom aby vôbec spal. Ale niekedy sa skratka zobudí o 4 aj cez víkend a zatne sa že už viac spať nechce a nebude a hotovo. Ale vyzuduje aby som s ním bola hore, keď si chcem ísť lahnut tak začne plakať a kričať. Zažili ste niektorá takéto obdobie? Syn chodí spávať v pravidelnom čase či je víkend či cez týždeň. Prosil o nejaku radu. Ja som sa už dlho poriadne nevyspala.

ivangeline
19. jan 2025

Naše jednoducho prídu za nami do izby a ležia/ spia nad ranom pri nás.

radka288
19. jan 2025

Mam taku istu dceru a ja som bola tiez take dieta. Je proste funkcna rano a vecer ked je tma hlavne v zime je uz znicena. Akokolvek sme ju posuvali dlhodobo musim chcem nechcem fungujem takto. Nejde ju posunut, jej biorytmus taky nie je. Potom je znicena upistana unavena. Neporadim, aj mne sa tak tazko funguje, pretoze od skoreho rana sa hram a nemam cas pre seba a vecer odpadavam vvelmi skoro a nou.

hygienka
19. jan 2025

Ide spať k nám do spálne. Vyskúšaj, uvidíš. Sú to deti a ešte nás potrebujú dosť intenzívne.

ina2405
19. jan 2025

@mamina123321 nech príde k tebe, keď sa mu bude snívať zlé a vyspíte sa. Akú inú radu chceš?

lucik194
19. jan 2025

no vecer mlademu panovi dookola vysvetlovat, ze ked sa v noci zobudi, nech pride k Vam. nie naopak. proste on nieco chce od Vas, nie naopak.....
vyskusaj, proste nech pochopi suvislost. uz je dost veľký