Ako riešiť problémy so spánkom mesačného bábätka?
Mame veľký problém so spaním. Dcéra sa zobudí pól 7-7 a je hore do tej pól 11. Potom nejakým zázrakom ju vypne, spí 2 hodiny, zobudí sa napapa a tu zaspí ok. Zobudí sa o 15:00-16:00 a je hore aj 5-6 hodín. Kočík, šatka, nosenie, hojdanie na všetky spôsoby 😄, fit lopta, biely šum, spievanie.. no skratka NIČ nezaberá. Teda len auto, ale nedá sa 2x denne voziť hore dole autom 3-4hod aby sa normálne vyspala. Je na nej vidno, že je unavená, ale skratka nechce zaspať. V noci spí zas dobre, zobudí sa na jedlo každé tie 3 hodiny a spí ďalej. Ale cez den takto, neviem či je normálne, že mesačne bábätko spí takto malo, problémy so spánkom boli už skôr. Pediatricke sme to vraveli, ale nijak to nerieši že čo by mohla byt príčina..
je to podľa vás normálne? Ja neviem, je to moje prvé dieťa. Čo také ešte môže zabrať?
@anonym_autor ved spi super. Moja starsia spala 4xdenne 30 min a v noci 8-5 s 3 kojeniami. Vecne nespokojna a uvrestana. Nebolo tej sily, co by jej spanok predlzila.
Ja som z každej strany počúvala ako malé bábätká prespia celý deň a vôbec to nebol náš prípad. Malý bol značnú väčšinu dňa hore a v noci sa budil každú hodinu. Kým iné deti neskôr v jeho veku spali 2x denne on spal 0x denne. Niektoré deti sú také a občas je to na mašlu. Ak je len hore a nie je uplakaná, tak to nerieš, iba budeš viac vyčerpaná.

Veď ti krásne spinka v noci. Buď rada