Ako spia vaše dojčené batoľatá?
@juliet86 prvý syn sa budil 1x v tomto veku. Druhý tak 9-12x 😅 to boli noci, kedy som si nebola istá, či som vôbec spala 🙈
Mám 19 mesačného, kojím a budí sa aj každú pol hodinu ... uvažujem o odstavení, ale či sa vďaka tomu prestane budiť, vôbec netuším 🤔 určite má vplyv aj vývoj,zuby,atď. ... ja mám pocit, že nespím vôbec, lebo vlastne skutočne nespím a on sa akoby vkuse iba uspával...či to prejde a je to len obdobie ? Neviem, moje prvé dieťa a skúsenosti doteraz nulové 🤷♀️
niekedy 1x, niekedy 2x niekedy 5x-10x
ziadna pravidelnost nebola.
ked som prestala kojit v tomto veku, nic sa nezmenilo, budila sa tak isto dalej 😂
akurat som musela potom vymyslat ako ju uspat v noci, kedze prso uz k dispozicii nebolo
@juliet86 pohladila a spali sme ďalej, zo začiatku trošku mrnčali, ale išlo to. Ja som odstavila v 15m - bez problémov s fľašou obyč.mlieka namiesto materského, v 18m bol plač a pár dní mrnčanie, odstavila som hneď. Dieťa nevedelo pochopiť, prečo mu raz dám a raz nie. A v 23m tiež hneď, išiel spať k nemu muž a ja som si prelepila bradavky. To bolo najťažšie, ale pri ňom bolo všetko náročnē kvôli NKS a adhd.

@juliet86 po ležiačky