icon

Ako správne zredukovať počet denných spánkov?

diaszoky
18. feb 2024

Znama domna huci ze mam znizit spa ky malej na 3 cez den. Ma pol roka celu noc prespi rano spi o9 tak o pol12 o14 ten ma najdlhsi hodinu a pol ostatne polhodinovky a vecer pred spanim este slofik 20minutovy je potrebne nieco rusit nastavovat? A ako to vlastne urobit? Al nasilu drzim malu hore ma preunavua neviem ju ani za hodinu uspat

ivangeline
18. feb 2024

Coskoro budu tri.

januska12323
18. feb 2024

Známa sa o ňu stará alebo čo? Rob ako tebe a dieťaťu vyhovuje.

mimi3008
18. feb 2024

Co hovori znama, ta nemusi zaujimat. Ved ak vam to takto funguje, co zjavne ano, ked ti prespi celu noc a spi do 9 rana, tak to nemen. Sama si povie, ked uz jej to bude vela, nebude ti chciet zaspat po tak kratkych intervaloch, tym padom sa to cele ponatahuje a vyjdu uz len 3 spanky

livi123456
18. feb 2024

Ja by som znamej okaslala chrbat a robila si po svojom. Ak teda jej nechces kvoli znamej tak rozhadzat spanky ze zrazu celu noc spat nebude. Krasne vam to funguje, ja uprimne len zavidim ak spi celu noc (v dobrom). Tak načo si to skrabat. 😊 Coskoro sa sama prehodí na 3 spanky

maris5
18. feb 2024

Dieta si same zreguluje pocet spankov ako potrebuje.

angeli121212
18. feb 2024

@diaszoky nijako.. známej treba vysvetliť nech sa do spánkových návykov tvojej dcéry nestará. To dieťa je možno malé ale je lepšie keď samo vie kedy a koľko potrebuje spať akoby si jej niečo chcela meniť na silu a bola by z toho len frustrovaná. Inak jw možné že si sama zníži počet spánkov. Náš si skracoval časy spánkov vždy keď chcel prejsť na menší počet spánkov.

selena_luna
18. feb 2024

Az ked zacne mat problemy s nocnym spankom alebo s uspavanim bude treba jemne menit rezim. Spokojnemu babatku nic nemen ❤️ znamej podakuj za radu ale je zbytocna

mikadooo
18. feb 2024

@diaszoky ak som sa snažila do toho zasahovať, dieťa bolo také unavené, že nevedelo najskôr zaspať a potom v noci spalo veľmi zle, viackrát hore, atď. Ja by som to nerobila. Ale tak je aj možné, že známa mala dieťa na povel, ťažko povedať 🤷.

diaszoky
autor
18. feb 2024

@januska12323 nestara ale stara sa domna tymto sposobom😂

diaszoky
autor
18. feb 2024

@livi123456 dakujem za nazor

diaszoky
autor
18. feb 2024

@mikadooo meviem ale toto mi furt hovori lebo niekedy jej spomeniem ze som mala problwm uspat malu a ona hned ved ti vravim nauc ju na 3 spanky vela spi cez den pritom tie 2 spanky su len polhodinove iba ten poobedny je dlhsi

zorkahorka
18. feb 2024

Ak vam to funguje,nic nemen

mikadooo
18. feb 2024

@diaszoky no keď máš problém uspať, tak môže byť, že už nepotrebuje 🤷. Tak ju vtedy neuspávaj...

diaszoky
autor
18. feb 2024

@mikadooo niekedy iba vymysla ale to je zalezitist desat min a zaspi nieze mi vrieska polhodinu

angeli121212
18. feb 2024

@diaszoky tak myslim že je normálne že občas to uloženie na spánok trvá dlhšie, pamätám maly v tomto veku doslova potreboval byť hodinu pred spanim so mnou a vrtel krutil sa ako sa vedel na šesť mesačného ale bol šťastný a potom zaspal s takým pokojom taká naša hodinka to bola 😊

kitycat
18. feb 2024

@diaszoky ma pol roka. Spi kolko potrebuje.

Prosim ta, riad sa svojimi pocitmi, je tontvoje dieta. Obcas vidis problem tam kde nie je 🙂♥️

ankare
18. feb 2024

@diaszoky nič malej nemen. Ona najlepšie vie,čo potrebuje. Pani nech sa stará o seba, o Tvoje dieťa je dobre postarané.

inak2022
18. feb 2024

@diaszoky dieťa si znižuje spanky samé

diaszoky
autor
18. feb 2024

@inak2022 preco to potom niekto robi nasilu?🧐

inak2022
18. feb 2024

@diaszoky to ja ozaj neviem, mne to nikdy ani nenapadlo organizovať, ved to telo samé vie najlepšie čo mu treba

diaszoky
autor
18. feb 2024

@inak2022 ved to nechapem a ak mi niekto povie musis ju naucit ma ide porazit ved to deti ucia nas❤️

andreatytler
19. feb 2024

@diaszoky Nie je dolezity pocet spankov ale dlzka bdenia. Tu ma kazde dieta individualnu a predlzuje sa vekom. Ak dieta spi pol hodinu cez den a ma 1.5 hodinove bdele okno, tak za deden stihne aj 5 spankov. Ak spi 2 hodiny, bude mat 3 spanky.
Ono ta znama asi teoreticky radi dobre, lebo ked ma dieta problemy zaspat, tak treba prejst na dlhsie bdelle okno. Proste netreba davat dieta spat stale v tu istu hodinu, ale to vekom posuvat.

diaszoky
autor
19. feb 2024

@andreatytler ano ma 2hodinove bdenie

andreatytler
19. feb 2024

@diaszoky Nas syn mal tiez 2 hodiny v tom veku ale on spal 2 hodiny. Sice sa po pol hodine zobudil ale skoro vzdy sa mi ho podarilo douspat a so mnou spal dalsiu 1.5-2 hodiny. Tym padom sa mu rezim uslatil na 2 spankoch. Vecerny spanok som sa snazila mat vzdy v tom istom case a on sa rano budil vzdy v tom istom case. Iba tie denne spanky sa posuvaju.

diaszoky
autor
19. feb 2024

@andreatytler chapem mala spi iba 2hodiny v kociku vonku a v izbe iba ked som sama s nou. Ked je manzel doma po pol hodine hore nechapem

andreatytler
19. feb 2024

@diaszoky 🙂 Spanok babatiek nechape asi nikto. Ja dufam ze v buducnosti vynajdu telepaticky stroj a ludia budu moct konecne citat myslienky a popit vsetko to preco babatka placu a robia co robia.

lienka.7
19. feb 2024

@diaszoky nikdy som deti do ničoho "nenutila". Všetko prišlo same a postupne.

heln
19. feb 2024

@diaszoky dieta potrebuje spat vtedy, ked je unavene, a nie vtedy ked povie nejaka znama. a to mozes byt rada, ze ti spi celu noc, moj bol pol rocny asi 5 krat hore za noc. uz o 3 mesiace sa moze vsetko zmenit, zacne dlhsie bdiet a bude spat o jeden spanok menej.