icon

Ako vaše bábätká spia na perí od Kiedroňovej?

frida1990
14. feb 2026

Ahojte. Tie, čo používate perie od Kiedroňovej na nočný spánok (myslím tým bez zavinovania, iba ležanie na perí), ako vám tam bábätka spia, na chrbátiku či na boku? Prikryjete ešte dekou? Na čo všetko viete perie ešte využiť, teoreticky aj ako kojo vankúš?

anonym_0fb848
14. feb 2026

Boze chvalabohu sme taketo hluposti neriesili. Normalne sme vedeli po narodeni dietata ci a cim a tiez kedy ho treba prikryt 🤦

frida1990
autor
14. feb 2026
@anonym_0fb848

Boze chvalabohu sme taketo hluposti neriesili. Normalne sme vedeli po narodeni dietata ci a cim a tiez kedy ho treba prikryt 🤦

@anonym_0fb848 ďakujem ti anonym za celkom zbytočný komentár 😀

minesasubu
14. feb 2026

syn spal v perinke stále , narodil sa v juli len som dala dnu plienku latkovu a zabalila , nedávam som nič navrch , vždy bol len na chrbte inak to nemá zmysle ved perinka ho polohuje sama a davanie na bol v perinke je nebezpečné
ked nespal tak sa na rozprestrenej perinke ,,hral,, do 3 mesiacov na nej bol 90% času , ptm sme začali trenovať na brušku a neskor ked sa začal otačať tak spal iba na rozprestrenej dosť dlho
dalšie využitie aj som kojila v perinke aj sme ho prenášali a dávali návšteve na ruky

anonym_1c5faa
14. feb 2026
@anonym_0fb848

@anonym_0fb848 celé generácie detí boli balené do periniek z peria, spali pod perinami z peria, na vankušoch z peria a teraz nejaká kvázi značka ale použiť zdravý rozum 0

anonym_0fb848
14. feb 2026
@anonym_1c5faa

@anonym_0fb848 celé generácie detí boli balené do periniek z peria, spali pod perinami z peria, na vankušoch z peria a teraz nejaká kvázi značka ale použiť zdravý rozum 0

@anonym_1c5faa presne tak som to myslela...