Ako zabrániť zaspávaniu pri kŕmení bábätka?
Ahojte mamičky, potrebovala by som radu 😊
Mám 4-mesačné bábätko a v noci ho kŕmim z fľaše (momentálne NUK Perfect Match 3+). Problém je, že pri kŕmení často zaspím.
Bábätko sa napije, potom sa samo odtiahne a zaspí, ale ja zostanem spať s fľašou v ruke. Keď sa zobudím, fľaša je prázdna – mlieko sa mi normálne vyleje v posteli 😅
Stalo sa to niektorej z vás? Máte tip, ako tomu zabrániť?
Pomohla vám iná fľaša alebo cumlík, ktorý netečie bez satia?
Ďakujem za každú radu 🙏
@anonym_autor mam 6m.dieta a nestalo sa mi nikdy aby som zaspala a to.mam.druhe dieta.... neda sa nejak vydrzat 10 15min kym.vypije babo.mlieko?😇
@anonym_autor Zaspať pri kŕmení je nebezpečné, skús tak, že sedíš.
@anonym_autor mam 6m.dieta a nestalo sa mi nikdy aby som zaspala a to.mam.druhe dieta.... neda sa nejak vydrzat 10 15min kym.vypije babo.mlieko?😇
@zuzkaa1991 dá, len keď to je cca 15x za noc, tak už som ozaj veľmi vyčerpaná
Nie je to smiesne ale nebezpecne, krm v sede. Nie je normalne davat flasu s UM 15 krat za noc, kedze nedojcis tak je tolko krat chore davat flasu a pytat sa na fore s vyrehotanym smajlikom
Davat flasu 15x za noc? 4 mesacnemu? UM? Ved to je kazda polhodina. Nieco mas velmi zle nastavene v rezime/krmeni dietata, toto nie je normalne. Od zakladov zle. Tvoje zaspavanie pri krmeni je len dosledok (a nie, nikdy sa mi to nestalo a to som mala aj velmi zlych spacov a dojcenych).
Ona asi nekrmi. Len sa casto budi. I ked aj to sa cudujem u tak maleho babatka.
Ale ako radia mamicky. Je to resp moze to byt nebezpecne.
@zuzkaa1991 dá, len keď to je cca 15x za noc, tak už som ozaj veľmi vyčerpaná
@anonym_autor tak to uplne chapem...ma umele ci mm?? Nestaci dat dudlik nie vkuse mlieko?
Mam akurát 6m a davam dudu ked sa kruti a mlieko pije az okolo 3 4hod aj ked od 11 12 sa uz kruti
Podľa mňa je to ok, veď ked ani nedopije celú fľašu, potrebuje sem tam si cucnut
A hej su také fľaše,kde sa neleje od philips avent a na fľaši niesu dierky ale taká ako keby hviezdička a to netečie

@anonym_autor pomohlo mi sedieť pri kŕmení.