icon

Ako zvládať denné spánky dvojmesačného dieťaťa?

14. feb 2025

Ako ste riešili denné spánky, ak sa vam nedalo ísť von a dieta vam chce spat dlhsie len v kočíku vonku a v pohybe?. Doma v kociku zaspi, ale len na pol hodinu,málokedy sa da douspat a s bdelymi oknami 1-1,5 hodiny. Je normalne že dám dieta spat počas dna takto aj “10” krát?

evcagabi
14. feb 2025

V 2m mi spala "cele dni. Teraz ano, je normlane, ze ju uspavam 4x a prespi mi tak 30min 🤦‍♀️

andrea2323
14. feb 2025

Co znamena nedalo sa ist von? 🙂 ak ti takto spi len v pohybe, kup si nosic a vyskusaj po byte.. alebo skus na fitlopte, to babatka miluju

veklipo
14. feb 2025

Žiaľ, chodila som von v každom počasí. Ked uplne lialo, prechádzala som sa v garáži. Obe moje deti spali len v kočíku, tak som 5r v kuse chodila hore dole.

andrea2323
14. feb 2025

@veklipo ja žijem v belgicku kde prsi skoro kazdy den, tiez som kazdy den chodila ako zmoknute kura ked ma to niekde chytilo 😀 ale uplne ako ty, cele dni hore dole

haraburdova
14. feb 2025

Nosič/šatka na doma. Nikdy som si v tom nesadla, zatiaľ som napríklad navarila alebo som sa prechádzala po byte s knižkou, alebo som počúvala hudbu alebo som postojačky dobiehala seriály a filmy.

nikolani
14. feb 2025

Doma v kočíku je kočík v pohybe či nehybný? Náš tiež potreboval celý čas spánku pohyb, pamätám si ako sme s mužom mesiace jazdili hore dole po obývačke ak sa inak nedalo. Ale teda my sme sa namakali aj na tu pol hodku aby pospal 😅

svetlonos
14. feb 2025

Neviem ci ti pomôžem. Ja som uspavala v posteli pocas kojenia, poleziacky. Ak sa zobudil, zase som chvilku kojila alebo dala fľašu s odsatym mliekom a zaspal. Musela som byť pri ňom. Do postele som si zobrala pre seba jedlo vodu knihu atd. Takto prespal aj 3 h. Keby ho len polozim, tiez sa mi budi ako tebe.
Mal 3m koliky takže ist von v kočíku nehrozilo. Ešte mi vedel pekne spat v nosiči/satke. Ja som zase nechcela ucit tak, ze zaspi iba jedným spôsobom cez deň.
Držím palce 🙂

adeladulova
14. feb 2025

Skúšala si si od kamošky požičať tu rockit? Jedna moja kamoška nedá na ňu dopustiť

autor
14. feb 2025

@nikolani musim hybat, inak oči hneď otvori

autor
14. feb 2025

@haraburdova
@veklipo
@andrea2323 nedá sa mi, lebo mám druhe dieta chore,inak by som von samozrejme isla. A nema mi ho kto ani postrážiť keďže sú vsetci chori tiež:(

autor
14. feb 2025

@svetlonos fit lopta ani nosič nepomáha, namakam sa a za 15 minut otvori oči, kocik jedine ako tak funguje, ale len vonku pospi dlhsie. Som z toho zufala

autor
14. feb 2025

@adeladulova aj to mame, chvilku pomoze keď ma tvrdý spanok už tak trosku potiahne

deedol
14. feb 2025

moj mal niektore spanky v kociku, ale aj tak len 36 minut (vzdy tolko) a niektore doma v posteli. ano, uspavala som aj 5x denne, ked boli tie bdele okna take kratke. ano, bolo to na nervy. "zlepsovalo" sa to postupne s ubudanim dennych spankov (stale boli 36-minutove, len ich uz bolo menej). predlzil si ich, az ked uz mal len jeden denne, to bol schopny spat "az" 50min, pripadne 1h20min. (z toho, ako presne si to pamatam, vidis, aku "traumu" z toho mam 🙂) treba to len vydrzat a co najviac oddychovat, napr. pri tych spankoch doma si s nim lahnut tiez.

deedol
14. feb 2025

a teraz citam, ze mas aj druhe dieta. no tak z toho "lahnut tiez" asi nic nebude :-/

kitycat
14. feb 2025

Tak si na doma kup ten Rockit 😄

A ano v 2m stavi aj hodinka spat hodinka pozerat atd

Som zvedava ake bude moje druhe 🤔

elviku11
14. feb 2025

niektore mamky takto "drncali" kočík na balkóne. A videli dnu do izby, čo robí staršie dieťa....

autor
14. feb 2025

@deedol traumu mám aj ja😃 nedá sa mi ani oddychnut, lebo aj ked spi doma krátko, nemozem kocik zastavit. Je to strasne narocne a ešte k tomu aj druhe dieta, len počítam dni kedy sa to zlepsi

nikolani
14. feb 2025

Mali sme to podobné. Často si hovorím že ak bude druhé dieťa a znova s tak náročným spánkom, tak si zaplatím spánkové poradenstvo, lebo to ako som ledva prežívala si pri dvoch deťoch už naozaj neviem predstaviť. Kamoška pred rokom využila cez Lepší spánok bábätiek a veľmi im pomohlo. Ja som pozerala ich prednášky a tiež veľmi pomohli, škoda že som ich neobjavila skôr

autor
15. feb 2025

@nikolani práve som si poradenstvo vcera zaplatila🙂 je to pravda,už ked je druhe nemozem robit to, čo pri prvom dieťati a hlavne nemozem byt cely den vonku ako pri prvom

nikolani
15. feb 2025

Tak to je super, veľmi držím palce nech sa podarí spánok upraviť 🍀🙂

autor
15. feb 2025

@nikolani dakujem pekne