Ako zvládnuť nespavosť 4-mesačného bábätka?
Dobrý večer chcela by som sa podeliť o situáciu môj synček má 4 mesiace a za celý deň prespí možno 20 minút a je hore až do polnoci a jednej rána a tak sa to opakuje každý deň je len na rukách a pesničky na televízore a keď ho čo i len položím na posteľ akého kočíka tak plače až z modrej a to ma 8 kíl takže ho cítim a pomáhať mu nemá kto so sama manžel pracuje v banskej Bystrici je doma len cez víkend prosím hlúpe otázky si nechajte pre seba aj iróniu ďakujem.
@dionnikolas3 odkedy to je takto
@majus2323 pred mesiacom to bolo pekne zastával o šiestej až do ráno no ale teraz hrozne len plače a chce na rukách
@dionnikolas3 kup si nosič, v noci ma tiež problém keď lezi ? Aj keby si ležala hneď pri nom ? ( moja dcéra mi musela ležať na ruke a spinkala pokojne, to som ju ale bravala nád ránom a pekne potiahla ). To, že je taj dlho hore je určite tým, že je priveľmi unavený. Pripadne kolíska? Nejaký premietac?? Ja som kupovala podmorský svet, ukludnujuci zvuk a rybky.
@dionnikolas3 keď zi zaspí okolo polnoci, kedy potom vstáva? Môže to byť reflux, že mu vadí vodorovná poloha, ale aj zuby. Nespinká ani vonku v kočíku? Skúšala si položiť na bruško? Nie je mu teplo? Asi by som to riešila s lekárkou, musí byť veľmi unavený
@dionnikolas3 podľa mňa spánková regresia..skus mu na telke pustiť biely šum ..mne mala nanho stále zaspinká🙂
@majus2323 pred mesiacom to bolo pekne zastával o šiestej až do ráno no ale teraz hrozne len plače a chce na rukách
@dionnikolas3 to je 4 mesačná regresia môže aj mesiac pretrvavat musíte vydržať buďte mu stále na blízku
@dionnikolas3 to je 4 mesačná regresia môže aj mesiac pretrvavat musíte vydržať buďte mu stále na blízku
@majus2323 ale teda šla by som aj za dr. Lebo toto je extrém popravde

@dionnikolas3 odkedy to je takto