Ako zvládnuť nočné dojčenie a budenie dieťaťa?
Ahojte.Prosim vas ,malý ma 14 mesiacov je dojčený. Idem si po radu . Zaspáva večer na prsniku . No noci sú otrasné .Budí sa aj 10krat ..Nacucne sa ,poťahá si ,otočí sa ,spí a za 10 minút sa zas zobudí...Ja by som aj prestala už dojčiť, ale ja vôbec neviem ako ho budem potom v noci uťešovat keďže dudel odmieta a aj fľašku s mliekom ..Skúšala som ..Každá rada ,zaklínadlo alebo číslo na exorcistu privítam 😉
Budeš mojkať, hladkať, spievať potichu a voľačo zaberie. Zvykne si, že mlieko nie je. Hlavne musíš vydržať ty.
presne, hlavne treba vydrzat a nepolavit. skor ci neskor predsa musi pochopit, ze mliecko doslo 🙂 a aj pochopi. len to chce trpezlivost. nejde to hned, samozrejme.
Prosim ťa hlavnej nejak prestan. Neurob chybu ako ja, že som do 2,5roka kojila... Kojila, no... skôr zaspavala pri cucani. Nevyspata, unavena, nervozna.. Bola som blba, ked som nemohla pocuvať plač a tolerovala som nekonečnú unavu tak dlhý čas.
Ak ťa to uteší, som na tom podobne, ale nebudí sa mi po 10 minútach. 😊 cucá tak 3- 4 krát za noc. Ja počkám do roku a pol, ešte jej majú vyjsť posledné 4 stoličky a potom sa pokúsim ju odstaviť. Tak si tu prečítam rady😀
3 noci spal s detmi manzel, ja v obyvacke a vybavene, poplakali a spali dalej, treba vydrzat
Prosim ťa hlavnej nejak prestan. Neurob chybu ako ja, že som do 2,5roka kojila... Kojila, no... skôr zaspavala pri cucani. Nevyspata, unavena, nervozna.. Bola som blba, ked som nemohla pocuvať plač a tolerovala som nekonečnú unavu tak dlhý čas.
@bellaa3007 to by som ani nevydržala 😄 nespala som už 3 roky ,nakoľko mám tochto 14 mesačného a ešte zachviľu skoro 3ročného...ale ten 3 ročný spával a aj spáva v noci omnoho lepšie...už sa len odhodlať a odstaviť..mne je jedine ľúto to, ze viem ako zbožňuje ten prsník ..inak viem že som jeho "dudel " .

@timulicek ja som ju neutesovala nijak.. Ani flasa ani voda proste ziadna náhrada. 3 noci boli revy, hysak, potom chcela zaspávať lezanim na mne a potom uz bolo v pohode. Odstavovala som 1,5 rocne dieta, takze v noci uz pit mlieko nebolo treba