Ako zvýšiť kvalitu spánku 5-ročnej dcéry?
Ahojte, má to niekto podobné? Dcérka akt.5r veľmi málo spáva, cez deň vôbec už dlho. V noci zvykla spávať 9-10h. To čo robí posledný mesiac je však extrém. Zaspáva okolo ôsmej a vstáva okolo štvrtej max piatej, dnes po pol štvrtej. Niekedy ani tých 8h nespí lebo máva bdelé okná v noci 1-2h. Som zúfalá. Cez deň funguje normálne, len ku večeru sa už hystericky smeje alebo mrnčí pre blbosti, lebo je unavená. Ako jej pomôcť?
@silvika2022 neviem ako ste na tom s telkou ale zrusila by som docasne uplne a potom pomaly pridavala nejake kludne rozpravky, nepozerat vecer, ked tak doobedu, radsej dmcitat knizky alebo nech si najde nieco ine na hranie, moze to byt docasne, ale my sme to robievali tak, ze ked syn vstal skor ako sme vstavali bezne, tak som mu povedala ze pojde na zachod a naspat do postele si lahnut, ziadne ze den uz nastal podme sa hrat, ono to potom casom preslo
@silvika2022 neviem ako ste na tom s telkou ale zrusila by som docasne uplne a potom pomaly pridavala nejake kludne rozpravky, nepozerat vecer, ked tak doobedu, radsej dmcitat knizky alebo nech si najde nieco ine na hranie, moze to byt docasne, ale my sme to robievali tak, ze ked syn vstal skor ako sme vstavali bezne, tak som mu povedala ze pojde na zachod a naspat do postele si lahnut, ziadne ze den uz nastal podme sa hrat, ono to potom casom preslo
@veronika27991 ona ostane v posteli aj keď vstane, žiadne že začal deň ale už proste nezaspí. Telku má hodku denne aj to nie kazdy deň, zrušíme úplne.
@silvika2022 a v skolke nemusia spinkat? tam len lezi v postielke a oddychuje?
@kratucka nespí nikdy.

@silvika2022 a v skolke nemusia spinkat? tam len lezi v postielke a oddychuje?