Akú záťažovú deku odporúčate pre dieťa?
Akú odporúčate? Sú nejaké rozdiely v kvalite? Značke?
Ďakujem
(Pre 14kg dieťa)
@pluss práve preto sa pýtam. Lebo som našla aj za 28e aj za 200e. Kvalita bude predpokladám neporovnateľná
@pluss kupovala si pre dieťa či pre seba? Ja chcem pre dieťa. Ma obrovský problém sa večer upokojiť. Som zúfalá a skúsim všetko.
Ako spracovať muža,inak ja mám paplón a ťažkú deku a keď potrebujem niekedy viac ,tak ešte jednu vlnený deku alebo mám ťažkú duchnu
vyskusaj zato nic nedas ja som ju teraz kupila na chalupu manzel to chcel a masaker ja som mala pocit ze ma to dusi mame 8kg deti to skusali ale bolo to vela pre nich
Hlavne ustriehni potrebnú váhu...myslím že by ti malo byť 10percent z váhy človeka ale napr ja mám perinu na spanie 7kg čo je už veľa podľa výpočtu ale už som si na to navykla a kúpila som si aj deku 11kg a to je paráda
@doriiis z temu by som určite v živote nekúpila nič pre dieťa. A už vôbec nie deku pod ktorou má spať. Ale ďakujem za radu. Videla som pár vecí z temu a smrdí do na metre za chémiou a farbivami.
@milka1988 tých pozitívnych účinkov je veľa. Skus si nájsť na nete. Hlavne vraj upokojuje a pôsobí antistresovo.
@deti95060810 skúsim. Moje dievčatko je našťastie zdravé ako ryba len deň je pre ňu príliš krátky a nerada zaspáva. Boji sa že jej ujde niečo dôležité. Bráni sa spánku a robí všetko možné aby nezaspala. Preto už skúšam všetko možné aj nemožné.
Ja mam pre seba 8 kg, z Tchibo, je to skvelá vec. A spim jak bábätko.. aj syn má 8 kg, ale on je už pubertak a oveľa lepšie spi ( toľko noci co chodil po byte a potom do mojej postele ani neviem spocitat) .. odkedy ma zatazovu deku spi ako babatko
@zazalienka ahoj, prosim Ta,pozeram tu deka v tchibo, ale uz nemaju 6kg, syn ma 15 rokov a 65kg, mohol by mat uz tu 8kg? Aku mas skusenost u syna? Dakujem velmi pekne
@michaelanova môj ma 15 rokov, ma tu 8 kg, ale teda on ma 199 cm a 99 kg, ale ja myslím za ta 8 kg bude úplne v pohode
A pod tou dekou sa dá normálne hýbať keď je tak ťažká? Ináč, počujem o nej 1 krát
Nie, nie je rozdiel medzi tymi za 20€a za 200€. Je to iba látka (taky super krátky plyš, ako jemný zamat), výplň z dutého vlákna a sklenené guličky. Nemá tam byť kde rozdiel. Keď to bola novinka a nebolo to dostať, vyrábala to iba hŕstka firiem a predávalo sa to ako špecializovaný, terapeutický produkt a veľké peniaze. Teraz sa to rozliezlo a dá kúpiť aj v lidli za pár korún. Tá za 200€ jednoducho nemá čím ohúriť, lebo tam nie je nič, čo sa dá urobiť lepšie /ináč.
Vezmite si tú lacnejšiu, lebo nie každému to musí sadnúť (mne to napr nesadlo vôbec) a dávať za to taký peniaz je aj tak šialenstvo.
@bielasovicka spi sa pod ňou úžasne, je to prudko návykové, jak babkina duchna
Autorka, a kde si nasla také 28 eurove? By som kúpila na skúšku 😄. Lebo čo pozerám tak všetko okolo 200€
@bielasovicka ..mám konkrétne túto.Isla hore o 4 € od decembra
https://www.vidaxl.sk/e/vidaxl-zatazova-prikryv...
@doriiis áno, už ich pozerám. A keď máš 75 kg tak kúpiš 7 alebo 8 kilovu? To celkom nechápem ako sa to ráta

https://www.zoras.sk/kategoria-produktu/zatazov... ja mám odtiaľto a som veľmi spokojná