Budenie dieťaťa v noci
Ahojte nedá mi to keďže aj teraz ho musím u spávať zaspí pohode večer ale akonáhle príde polnoc po polnoci tak sa zobudí a nie a nie zaspať dobre idú mi horné zúbky ale môže to mať nejaký súvis s tym? Akože aj teraz ho hojdam lebo nikde inde nezaspí len v kočíku a toto je druhá vec... Ako ho od tohto od naučiť?? Už je to trosku na nervy 7 mesiacov ho tak uspavat
@lenka1751 ahoj a ked mu das v noci mlieko, nepomoze to? Nase sa tiez pri zubkoch budi, ono uz spavalo celu noc a teraz kvoli zubom sme v noci viackrat hore, aj sa posadi/postavi v postielke, place flasa s mliekom pomoze
@janetinka27 no dala som mu mlieko a on bol stále hore asi hodinu rozprával sa a tak
@janetinka27 no dala som mu mlieko a on bol stále hore asi hodinu rozprával sa a tak
@lenka1751 a pri rozpravani aj place a vola ta? Ja ked v noci rozprava abo stoji v postielke,dam si maly vankus na hlavu a tak spim.lebo mna budia vsetky zvuky.babo casom zalahne a spi
Náš má rok a doteraz sa niekedy dve hodiny v noci hráme 🫣
@lenka1751 niektore deti maju v noci bdele okno.... vela s tym nenarobis, treba vydrzat. ale mozu to byt aj zuby.

@lenka1751 ahoj a ked mu das v noci mlieko, nepomoze to? Nase sa tiez pri zubkoch budi, ono uz spavalo celu noc a teraz kvoli zubom sme v noci viackrat hore, aj sa posadi/postavi v postielke, place flasa s mliekom pomoze