icon

Čo predstavuje večierka u bábätiek?

Včera o 19:47
anonym_267125
Včera o 19:57

Čas začiatku nočného spánku

evcagabi
Včera o 20:37

Sledovany cas po poobednom spanku prisosobeny veku babatka. U nas zacina znizenim podnetov, umyvanim v style clipky clapky umyjeme sa, rovnakymi frazami pri obliekani sa do pyzamka a vaku, nasledne nosenie sa s mlieckom 🤷‍♀️

mullerova46
Včera o 20:37

U mňa to znamená čas kedy dieťa sa už nehrá ale chystá sa na spánok: večera, kúpanie, masáž alebo čítanie knihy, umývanie zubov a uspavanie.

autor
Včera o 21:31

@anonym_autor No. Ja som to brala nejak tak, ze je to spojene s vecernym kupanim, ked sa uz chystam na noc.. My to mame okolo 7 vecer - nie vzdy rovnako, ako nam to vyjde.. Mala je po kupani ale ako nadopovana.. Na noc zaspi az okolo 22, cize od 19 do 22 je hore a je extremne unavena uz.. Bud sa mi ju nepodari absolutne uspat, alebo zaspi po hodine bdeleho casu, pol hodinu si pospi, zas je chvilu hore a potom uz zaspi na noc.. No tento vecerny cas je u nas jedna cista katastrofa. Mala skoro cely vecer preplace akonahle ju chcem uspat.. Je ocividne unavena, no ani za ten svet nezaspi.. ako keby mala FOMO 😁

autor
Včera o 21:56
@evcagabi

Sledovany cas po poobednom spanku prisosobeny veku babatka. U nas zacina znizenim podnetov, umyvanim v style clipky clapky umyjeme sa, rovnakymi frazami pri obliekani sa do pyzamka a vaku, nasledne nosenie sa s mlieckom 🤷‍♀️

@evcagabi a potom Vam prespi uz celu noc? Ci po par hodinach sa zobudi na mlieko a pak spi do rana?

iivancova
Včera o 22:12

Vek?

autor
Včera o 22:33
@iivancova

Vek?

@iivancova o tyzden ma 5 mesiacov

januska12323
Včera o 23:03

Skús kúpať v inom čase.

autor
Dnes o 00:25
@januska12323

Skús kúpať v inom čase.

@januska12323 neskor? Co by mi to pomohlo? (Pytam sa normalne, co by sa zmenilo..)

anonym_6ae651
Dnes o 07:46
@anonym_autor

@januska12323 neskor? Co by mi to pomohlo? (Pytam sa normalne, co by sa zmenilo..)

@anonym_autor vyskúšaj pár dní kúpať neskôr a uvidíš, či sa niečo zmení