icon

Čo robiť, keď bábätko cez deň nespí?

26. jún 2025

Ahojte,je tu nejaká mamička,ktorá to má podobné? A viete mi poradiť?
Mám 5týzdnove babatko a cez deň mi vôbec nechce spať max 10-15min a je hore a vkuse na rukách lebo keď ju položím plače alebo aj keď je položená proste nezaspí
Podvečer keď ju zoberiem von v kočiari alebo ideme niekam autom zaspí hneď😀 neviem či to môže byť teplom lebo v byte mame 28stupnov alebo čím?
V noci spinká krásne prespi celú noc zobudí sa kedy ako ju večer nakrmím.
Neviete čím to môže byť?
Ak ju boli brusko tak masírujem cvičím nožičkami espumisan dávam
Priberá nám krásne tabuľkovo.
Ďakujem za každú radu

thirstymonk
26. jún 2025

Hmmm, no asi to bude tým, že je to dieťa... prečo nevezmeš do kočiara aj cez deň?

radka0807
26. jún 2025

Syn bol tiež taky, ze nechcel spat, iba 10 minut. Akonáhle som ho zobrala do kočíka tak spal, ale kočíka musel byť v pohybe. Takže som s nim chodila aj na dvojhodinove prechádzky aby spal. Keď boli teplo tak som kočíka postruekala vodou zvobku6a chodila hlavne po tieni.

autor
26. jún 2025
@radka0807

Syn bol tiež taky, ze nechcel spat, iba 10 minut. Akonáhle som ho zobrala do kočíka tak spal, ale kočíka musel byť v pohybe. Takže som s nim chodila aj na dvojhodinove prechádzky aby spal. Keď boli teplo tak som kočíka postruekala vodou zvobku6a chodila hlavne po tieni.

@radka0807 a kedy sa Vám to upravilo ? Lebo ja v podstate neviem fungovať cez deň ani navariť nič lebo je hore a plače

radka0807
26. jún 2025

Keď som chcela niečo navariť tak len rýchli ráno skor ako vstal a cca po roku sa naučil ze zaspať musel v kočíku ale už mu bol menší keďže sa chcel prehrávať,tak som musela preložiť do postieľky. Inak dovtedy som chodila vonku na prechádzky, iba keď bola búrka alebo silný dážď som nešla. Dosť som využívala donášky jedla alebo potravín v tom čase.

carduelis
26. jún 2025

Ja mam take 6 tyzdnove babatko akurat, mam ju v nosici skoro neustale aby sa dalo fungovat. Je to narocne ale viem ze da to zlepsi casom, uz pocas tych bdelych okien bude cim dalej tym viac zaujata okolim. Okolo 3 mesiacov zvykne byt taky zlom

veronika966
26. jún 2025

My sme mali s dcérkou presne toto isté. Neustále plakala keď sme ju položili či už do kočíka alebo do postieľky. Prvýkrát mi v kočíku normálne zaspala až keď mala asi 5 mesiacov a to tiež netrvalo dlho. Nosila som ju v nosiči do jej roka a pol tam aj zaspavala... Inak to u nás nefungovalo nech sme sa snažili ako sme chceli :( no teraz keď má 2 roky už je všetko inak a zaspáva sama na posteli čiže asi len vydržať bohužiaľ 🙏😊😅

janka_266
27. jún 2025

tak ju vezmite do kočíka, keď inde nespí a riešila by som to teplo v byte, to nemôže byť príjemné ani jej ani Vám. a keď ju dávate cez deň spať, má úplnú tmu?