icon

Čo robiť, keď sa 6-mesačné bábätko často budí?

viktoria1751
1. máj 2025

Ahojte môj malý sa túto noc budil každých 15 minút toto je už 5 deň čo to je takto už nevládzem pomôžte mi čo s tým robit som ako mrtvola zaspal mi o 19:40 po polhodine bol hore a už to išlo..... Cez deň mi spal 3hodiny a 15 minút ale toto sa už nedá...

michaelam2
1. máj 2025

@viktoria1751 nejdu mu zuby? Budi sa s placom?

viktoria1751
autor
1. máj 2025
@michaelam2

@viktoria1751 nejdu mu zuby? Budi sa s placom?

@michaelam2 prehadzuje sa dám mu cumel a aj tak sa prehadzuje dám mu jesť a po hodine je zas hore a áno párkrát sa budí s takým tónom že má volá ama začal brblat baba a on sa mi o druhej v noci hral s cumlom a šomral si... Zuby má spodné už 2 má 6 mesiacov

dominima
1. máj 2025

Není hladné, nejdú mu zúbky, nemá nejakú regresiu? Akože aj my sme mali obdobie keď takto vstávala a ona pekne spinkala celú noc. 👌 Nebojte to prejde 😊

viktoria1751
autor
1. máj 2025
@dominima

Není hladné, nejdú mu zúbky, nemá nejakú regresiu? Akože aj my sme mali obdobie keď takto vstávala a ona pekne spinkala celú noc. 👌 Nebojte to prejde 😊

@dominima hladný každú hodinu? Hovorím že zúbky spodné má 2 nedávno vyšli... Ma 6 mesiacov a regresia neviem v kolkatom mesiaci je

viktoria1751
autor
1. máj 2025
@dominima

@dominima no a teraz sa zobudil o 6:40 a už sa ťahal zas spat po hodine

michaelam2
1. máj 2025
@viktoria1751

@dominima hladný každú hodinu? Hovorím že zúbky spodné má 2 nedávno vyšli... Ma 6 mesiacov a regresia neviem v kolkatom mesiaci je

@viktoria1751 mozu to byt kludne dalsie zuby ak mas pocit ze ho nieco boli ked sa budi. Moja ale napriklad mala medzi tretim a siestym mesiacom obdobie kedy bola v noci hore kazdu jednu hodinu. Tri mesiace to trvalo, myslela som ze sa uz zblaznim. Takze moze to byt len obdobie a za par dni to prejde, alebo ho nieco boli.

anavixy
1. máj 2025

Kolko spankov ma cez den?

viktoria1751
autor
1. máj 2025
@anavixy

@anavixy včera mal 3... Dnes sa zobudil o 7:40 a o 8:40 ešte zaspal na polhodinu okolo 9 dačo sa napapa a vydržal do teraz hore a zas spi tipujem že hodinu spať bude

viktoria1751
autor
1. máj 2025
@anavixy

@anavixy a zas všetko hryzie a slinta môžu mu ísť zas horné zúbky? 24.mal 6 mesiacov Dolné už má úplne vonku

majlo1234
1. máj 2025

Prezit, nic ine, naozaj

viktoria1751
autor
1. máj 2025

@elviku11 no nedocitala som sa tam moc toho iba že ho treba po polhodine douspavat

slavka1988
1. máj 2025

@viktoria1751 ja by som povedala ze mu nič nie je len treba vydržať dcéra spala od mala od 22 do rana do 6 neskôr od pol 8 do 7 a syn pchaaa ten sa budil každú pol hodinu do jedného roka a každé tri hodiny potom do troch rokov ,neskutočne vyčerpanie.

pralinka86
1. máj 2025

Bud pri dietati, lez, nech ta citi a ked sa zacne mrvit, hned douspavat, nech sa nestihne prebudiť..
Mozno nosic a chodit, ak znesie nosic