icon

Denný spánok bábätka len v nosiči?

natalia2007
7. máj 2024

Je tu niektora mamicka, ktorej babo cez den spalo iba v nosici? Mame 2 mesiace.

michaela789
7. máj 2024

Áno, je nás tu určite veľa. čo potrebuješ?

yanni
7. máj 2024

@natalia2007 ano, moja najmladsia. Inak revyyyyy. Takto sme fungovali prvych 6 mesiacov. Potom uz pekne v postielke.

luteam
7. máj 2024

@natalia2007 ano ja 😐 satka + fitlopta

mamamasama
7. máj 2024

Aj u nas to takto bolo. 2,5 roka 🤭 Nepotešila som ťa, viem.

any3108
7. máj 2024

@natalia2007 u nás to bolo skoro rok a pol
A potom som otehotnela druhý krát a rozmýšľala ako ho naučím spať inak ako v nosiči 😂 a asi o 2 týždne sa sám od seba začal pýtať späť na manželskú posteľ akoby to cítil, že ho už nemôžem nosiť 🙂

evcagabi
7. máj 2024

@natalia2007 ja od veci, aky mas, prosim, nosic? Akurat sa rozhodujem, aky kupit 😁😅

natalia2007
autor
7. máj 2024

@evcagabi mam tula explore a akurat som z koreji objednala Konny baby na leto, ma brutaaalne recenzie

natalia2007
autor
7. máj 2024

@michaela789 no zacala som tak fungovat v postielke 0 bodov v nosici do 5 minut spi.....je to pre nu zdrave tak caste nosenie a spanie v nosici?

natalia2007
autor
7. máj 2024

@any3108 a v noci ste ako fungovali?

natalia2007
autor
7. máj 2024

@luteam a v noci?

natalia2007
autor
7. máj 2024

@mamamasama och no nepotesila au moj chrbat 😯🫣😒

yoxinka
7. máj 2024

Moje 3!!! deti tak spávali prvé do 9 mesiacov, druhé a tretie do 6 meisacov. Podotýkam, že syn sa nosil v dobe, kedy bol jeden typ nosiča a boli sme s mužom za totálnych mimoňov všade, kde sme prišli. Nebolo to zďaleka také trendy ako dnes. Postieľka, kočár to bola smrrrrrrrť. Baby mali reflux, myslím, že preto sa im lepšie spalo zvyslo a syn bol proste taký 🤣. Dnes majú 12,8 a 5 rokov, všetci sú v pohode a spia dobroboľne vo svojich posteliach 💪.

asemrakova
7. máj 2024

Nas tiez cez den len v nosici. Teraz ma 6m a uz sa naucil obedny spanok v posteli spat, ale ostatne spanky len nosic. Starsi ten v nosici cez den spaval do cca 11m potom sa naucil postupne v posteli

banalu
7. máj 2024

Asi do 5-7 mesiacov len nosic, v dvoch mesiacoch chytila zo dna na den kocikovy strajk. Potom sme prisli na to, ze ma reflux... no jedno s druhym. Ked sa oteplilo (mam oktobrovku) tak som ju naucila aspon jeden spanok v kociku (trvalo to asi mesiac a pol). Tak mala prvy ranny v kociku, zvysok nosic.
Ked mala rok, povedala som si dost a naucila som ju na postel.
Bola som spokojna so sestrice carrier one.

rk123
7. máj 2024

nosila som ju na denne spanky asi do roka a pol
vobec som to neriesila, treba mat dobry nosic, nic ma nebolelo a to mala v roku a pol cca 12kg

michaela789
7. máj 2024

@natalia2007 vieš čo, môj bol taký istý 🤦🏻‍♀️ ani kočík, ani posteľ, jedine šatka alebo nosič. Pokiaľ máš správne nastavený nosič, je to v poriadku. Spával jedine takto do cca 9 mesiacov cez deň. V noci som ho mávala na bruchu a hrudi. Viem, že je to náročné ale pokiaľ ide o zdravotné hľadisko, nemusíš sa báť. Pri bdeni nech veľa koníčkuje a trénuje obracanie, chrbát, krk.

ivangeline
7. máj 2024

Jedno moje tak bolo.

luteam
8. máj 2024

@natalia2007 vies co zacina nam celkom fungovat zavinovanie a biely sum cize hlavne na noc dam do zavinovacky pustom sum poskacem na fit lopte a ked vidim ze je otapeny prestanem skakat a iba ho tapkam po chrbatiku a tak zvykne zaspat a ked je tuhy polozim do postele. Vyskusaj mozno zaberie